ANNONSE:

Reklame for trening på Atleta i julen

Juletrening på Atleta

Hjem til Surnadal eller Rindal i jula?

Vi ønsker deg velkommen til å unne deg noen gode treningsøkter på Atleta i jula! Tren hos oss fra 15. desember – 02. januar for 350 kr😊Kjøp juletreningen din allerede i dag, så er alt klart til du kommer hjem på juleferie, og du kan da ta din første treningsøkt fra 15. desember😀 Har du ikke et personlig adgangskort fra før, så slipper du å kjøpe det i tillegg. Da kan du i stedet bruke QR- kode for å komme deg inn.

OBS! Ikke betal juletreningen direkte til vår Vipps, da vil ikke betalingen bli registrert på din bruker. Kjøpet ditt må gjøres via nettsiden vår under «JULETRENING» og «Hjem til jul» for at betalingen skal bli registrert på din bruker, og for at du skal kunne bruke QR- koden eller ditt personlige adgangskort for å komme deg inn. Når betalingen din er registrert via nettsiden vår vil du motta en bekreftelse på kjøpet ditt på sms/ epost.

 Har du lyst til å kjøpe juletrening til en sønn, datter, et barnebarn eller oldebarn som kommer hjem til jul er det også mulig. Da må du gjerne ta kontakt med oss på epost post@atleta.no eller komme innom i betjent åpningstid. Siste dag med betjent resepsjon før jul er torsdag 21. desember kl 09:00- 15:00. Fra og med fredag 22. desember til og med tirsdag 2. januar vil resepsjonen være ubemannet. Senteret vil som vanlig være åpent for egentrening og drop- in hver dag 05:00- 24:00.

 Vi minner om at våre aldersgrenser, medlemsvilkår, ordensregler og renholdsanbefalinger også gjelder ved juletrening. Gjør deg kjent med denne informasjonen på vår nettside www.atleta.no og bidra til at juletreningen blir hyggelig for alle 😊 Send oss en melding til Atletas Messenger om du skulle få en henvendelse som haster når senteret er ubetjent i jula. Med forbehold om varierende svartid.

 Følg oss på Instagram og Facebook slik at du får med deg de siste oppdateringene!

 Hilsen Marit og Elisabeth

Powered by Labrador CMS