ANNONSE:

Grunnkurs om trening for barn/­ungdommer 11 - 14 år og deres foresatte

Søndag 29. januar kl 12.00- ca 14.00 tilbyr vi på Atleta treningssenter gratis grunnkurs for barn/ ungdommer 11-14 år med deres foresatte. Både medlemmer og ikke- medlemmer er hjertelig velkommen! Kurset vil bli holdt av personlig trener Ingun Løseth på Atleta.

Dette kurset er obligatorisk for de som har medlemskapet Atleta Ung og deres foresatte. For barn/ ungdommer som skal begynne med styrketrening for første gang, eller som har startet, vil dette kurset være en fin anledning til å få mer grunnleggende kunnskaper for en trygg og helsefremmende trening. Kurset vil bestå av 1 time med teori, og 1 time med praksis. Temaene som blir tatt opp er blant annet treningsprogram, oppvarming, sett og repetisjoner, nivåbasert trening, sunne holdninger og kildekritikk. Til slutt blir det ca 1 time med praksis og gjennomgang av teknikk/ utførelse.

Fra 1. januar i år ble det mulig å melde seg inn på Atleta treningssenter med medlemskapet Atleta Ung fra det året man fyller 11 år. En av kriteriene for dette medlemskapet er at minst en av foresatte skal være med barnet/ ungdommen på trening under nøye oppsyn. Derfor ønsker vi at også foresatte skal få muligheten til å få den samme informasjonen.

Det er ingen påmelding til dette. Bare møt opp i resepsjonen iført treningsklær, med vannflaske og godt humør 😊 De som har medlemskapet Atleta Ung vil få direkte beskjed fra oss om kurset.

Ønsker du å vite mer om hva du får på Atleta? Se vår hjemmeside www.atleta.no. Følg oss på Instagram og Facebook for de nyeste oppdateringene.

For eventuelle spørsmål om kurset, ring/sms til 930 67 072.

Vel møtt!
Hilsen Marit og Elisabeth

Powered by Labrador CMS