ANNONSE:

Namsos Allstar til Surnadal Kulturhus

Fredag 23. april ikler Namsos Allstar seg rollen som The E-street Band når de inntar Surnadal Kulturhus. Ronny Grannes og Thomas Brøndbo deler på utfordringen å tolke «The Boss» i en hit-parade som spenner over det meste av Springsteens lange karriere. Sjansen for å få servert din personlige Springsteen-favoritt bør være stor.

Namsos Allstar er det man kan kalle et «overskuddsprosjekt», og består av artister fra DDE, Sambandet, Terje Tysland Band, Grannes, samt Thomas, minste blad Brøndbo. Og for å kunne gjenskape den magiske lyden av The E-street Band, er også saksofonist Egil Furre hentet inn i rollen som Clarence Clemons.

Musikerne har gjennom årene spilt sammen i forskjellige bandsammensetninger, og ble etter hvert til Namsos Allstar. Reportoaret består vanligvis av hit’er fra en vid Trønderrockhistorie. På nyåret i 2018 ønsket imidertid gjengen å lage en «one-night-only»-konsert for et lokalt publikum i Namsos. Det resulterte i et ni-manns orkester, fullt sett med deler av ungdomstidas «lydspor» fra USA, masse øving, og en konsert gjengen hadde stor glede av å gjøre sammen. Trivselsfaktoren ble så høy, at den ene kvelden nå har blitt til flere turnéer og utsolgte hus i landets midtre deler.

«The hits of Bruce Springsteen» er lave skuldre, stor trivsel og allsang fra start til slutt: «The River», «Born to run», «Thougher than the rest», «Human Touch», «Hungry Heart», «Thunder Road» og «Born in the USA» og mange fler. Det er mer et spørsmål om å begrense utvalget.

Det er bare å glede seg!

Namsos Allstar er:

Thomas Brøndbo, vokal

Ronny Grannes (Grannes), vokal, gitarer

Eskil Brøndbo (DDE), trommer/perc

Egil Furre, saxofon

Eirik Engan (Grannes), trommer/perc

Terje Tranaas (Åge & Sambandet), keyboard

Eivind Berre (DDE), bass

Daniel Viken (DDE/Terje Tysland Band), gitarer

Terje Grande (Grannes/Terje Tysland Band), keyboard

Smittevern ved arrangementet

Vi ber vårt publikum merke seg følgjande nasjonale smittevernkrav:

* Det er berre tillate å samle 100 personar innandørs på faste, tilviste sitteplasser i salen. Billettsystemet vårt legg automatisk inn tomme seter mellom kvar bestilling (det vil seie at berre dei i same kohort må kjøpe billettar saman).

* Det er anbefalt at arrangement berre skal samle publikum frå eigen kommune.

* Hald minst ein meter avstand til dei som ikkje er i din husstand, ha god handhygiene og ikkje møt opp om du kjenner deg sjuk.

Powered by Labrador CMS