ANNONSE:

10 av 16 aktive medlemmer i Rindal seniordans. Foran: Ingeborg Landsem og Else Nyheim. Bak: Annlaug Lie, Lisbet Stenbro (leder), Gudrun Moen, Tordis Sveen, Kristine Ree, Marit Kvam Bolme, Anne Lise Forsberg og Kjellaug Foseide.

Seniordansen er i gang igjen

Rindal Seniordans er i full gang igjen etter koronapausen og møtes som før èn gang i uka for å svinge seg til god musikk. Seniordanserne i Rindal teller i dag 16 medlemmer, men ønsker seg fler.

Er du en av dem som kjenner det rykker i dansefoten når du hører fin musikk, som gjerne vil utfordre både kropp og hode og samtidig setter pris på en kaffekopp i godt selskap? Da er seniordans noe for deg.

Rindal Seniordans teller i dag 16 medlemmer og alle er kvinner. Vi ønsker oss flere medlemmer, gjerne mannfolk, og surnadalinger er også hjertelig velkommen til å bli med. Det er bare å møte opp på en av samlingene. Du kan også kontakte Ingeborg Landsem på tlf. 91865717 eller noen andre av medlemmene.

Seniordans på Rindal eldresenter i november:
Uke 46: Onsdag 17. november kl. 16.30-18.30
Uke 47: Tirsdag 23. november Kl. 17-19
Uke 48: Mandag 29. november kl. 13-15
Seniordansen har pause i desember.

På nyåret håper vi å få til å møtes på en fast ukedag, gjerne på formiddag. Dag og tid vil bli annonsert på Trollheimsporten.

Se Rindal Seniordans’ medlemsside på Trollheimsporten. Les også på Trollheimsporten i 2020: 15 år med Seniordans

Les på Trollheimsporten: 15 år med seniordans

Rindal seniordans sin medlemsside på Trollheimsporten

Powered by Labrador CMS