ANNONSE:

Rindølrennet søndag 10. mars

Rindølrennet arrangeres for 43. gang søndag 10. mars 2024. Rennet har start og mål ved Skogsletta like ved Fv65 på Rindalsskogen, og går i naturskjønne og meget snøsikre Furuhaugmarka i Rindal, med utsikt mot Trollheimen. 

Det er klasser i både fristil og klassisk. Vi oppfordrer trimmere, mosjonister og aktive til å støtte opp om et meget tradisjonsrikt arrangement og ta den fine runden på Furuhaugmarka søndag 10 mars. Man kan velge å gå korteste alternativ på 6 km, hele runden på ca. 18 km eller å gjøre som konkurranseklassene, gå to runder og få loggført ca. 30 km. Parkering, påmelding og start/mål ved Skogsletta. Trimklassen har start fra kl. 10:00. 

Rindølrennet gir også muligheten for å hente 4 poeng i Trimpoeng-konkurransen. Innsjekking kan gjøres ved Skihytta, Tiuråsen, Litjvatnet og i lysløypa ved Skogsletta. Antall tidligere deltagelser kan man sjekke på denne siden

I konkurranseklassene, som går 30 km, har Rindølrennet klasser både for de som vil gå fristil og klassisk. Se også løypekart med løypeprofil. Klassisk fellesstart kl. 11:45 og fristil fellesstart kl. 12:00. Forhåndspåmelding for konkurranseklassene gjøres fra terminlista. Trimklasse uten forhåndspåmelding. 

Det vil være kaffe og matsalg på Skogsletta.

Powered by Labrador CMS