ANNONSE:

KTM Open house hos Polaris Nordmøre

Vi vil ønske alle KTM-entusiaster, og alle andre som er interessert i og prøve en KTM, velkommen til vårt KTM OPEN HOUSE arrangement lørdag 8. mai kl. 10.00 - 15.00.

Vi ønsker at de som ønsker å komme å prøvekjøre melder seg på arrangementet.

Send oss en melding på Facebook eller send en sms eller ring : 95 29 87 93 for å booke tid. Dette gjør vi for å kunne planlegge prøvekjøringen så vi kan holde oss innenfor de smittevernreglene som gjelder for oss.

Det er også viktig at de som ønsker å prøvekjøre har med eget kjøre utstyr. Det vil bli enkel servering til de oppmøtte. Dersom du ikke føler deg i form på prøvekjøringsdagen, har forkjølelses eller andre symptomer må vi be deg om å holde deg hjemme. Da finner vi en annen anledning til deg.

Vi vil ha håndsprit tilgjengelig, og vil oppfordre alle oppmøtte til å holde anbefalt avstand. Kommer du fra et område med høy smitte ber vi deg være så vennlig å bruke munnbind innendørs.

Flott vær er bestilt for anledningen, men vi må ha et lite forbehold om vær - det har tross alt snødd i mai tidligere. Velkommen skal dere være! Meld dere på!

Link til facebookarrangementet her