(Bakerst f. v.) Sigfred Gravvold, Greta Hoset, Frode Sæterbø, Ole Håndstad og Bjørn Stomsvik.(Foran f. v.) Nina Renate Erstad Stavem, Eli Berg, Mari Anne Gram Eggestøl Husby og Erik L. Moen. Heidi Gjelten var hjemme fra øving, men blir forhåpentligvis med på konsertene.
(Bakerst f. v.) Sigfred Gravvold, Greta Hoset, Frode Sæterbø, Ole Håndstad og Bjørn Stomsvik.
(Foran f. v.) Nina Renate Erstad Stavem, Eli Berg, Mari Anne Gram Eggestøl Husby og Erik L. Moen. Heidi Gjelten var hjemme fra øving, men blir forhåpentligvis med på konsertene.

Inviterer til jubileumsfeiring

Til helga inviterer Trollheimsbrass til konsert i Sagatun grendahus i øvre Surnadal. På laget har de med seg Mo skolekorps og Surnadal hornmusikk. Konserten blir holdt i anledning Trollheimsbrass 10-års jubileum.

Publisert

Onsdag kveld hadde Trollheimsbrass øving på Mo oppvekstsenter, og til helga skal de holde to konserter; en i Grøa samfunnshus i Sunndal, og en i Sagatun.

Ensemblemedlem Eli Berg kunne fortelle at det ble lite med innendørskonserter under koronapandemien, men desto flere utekonserter, parkkonserter og «hagekonserter».

- Vi lot oss ikke stoppe så lett, ler hun.

10 år med korps

Trollheimsbrass beskriver seg selv som et ikke-marsjerende ensemble, som har til formål å ha en balansert messingbesetning. Men Trollheimsbrass har ikke alltid gått under samme navnet.

- I starten gikk vi under navnet «Sunndalen StorBlæserEnsemble», som fungerte som en arbeidstittel, da mest for skøy, forteller Berg.

Siden oppstarten for 10 år siden har ensemblet i dag medlemmer også fra Surnadal, Meldal og Rennebu. Sammen har de reist rundt på ulike arrangement, fra torgdager i Rindal til studieturer til Kitzbühl i Østerrike opptil flere ganger.

Nå håper de mange vil ta turen til konsertene, både i Sunndal og til Sagatun. Til Sagatun har de også fått med seg Mo skolekorps og Surnadal hornmusikk.

- Ta gjerne turen innom på søndag kl. 18.00. Det blir selvsagt servert kaffe til musikken, avslutter Berg.

Du kan finne arrangementet i Sagatun på facebook her.

Fra onsdagens øving
Fra onsdagens øving
Powered by Labrador CMS