ANNONSE:

Tre adskilte bilder av musikartister, ei dame og to menn.

Arena:kirke inviterer til årets kirkekonsert i Rindal kirke: Perler fra scene og kirkeliv med Kathrine Strugstad, Ståle Kvarme Tørring og Bjørn Kleivenes Vevang.

Tid: 7. juli 2024 kl. 19.30 i Rindal kirke

Billettene koster 350,- og fås kjøpt på Rindal kirkekontor og i døra før konsertstart.

Kathrine Strugstad og Ståle Kvarme Tørring jobbet sammen for første gang tilbake i 2002, på Thalia teater, Chateau Neuf i Oslo. Fire år senere samkjørte de opp til Trondheim for å tilslutte seg Trøndelag teater og Les Miserables. Etter dette har begge blitt værende i Trøndelag. De har deltatt på de fleste scener, i utallige musikaler, teaterstykker, konserter, show, eventer. Begge er også tilknyttet Rabarbrateatret i Trondheim og har lekt seg med Shakespeare sommer etter sommer. Kathrine blir også i år å se i Rabarbraparken. Ståle tar turen til Orkanger for å spille Marius i Ørkedalspelet – til den det måtte angå.

Men før det kommer de sammen med Bjørn Kleivenes Vevang til Rindal kirke, for å dele en kveld med perler kjent fra scenen og fra livet i kirken. Både livet på scenen og privat kommer i mange fasetter og musikken følger oss på veien.

Bjørn Kleivenes Vevang, nå domkantor i Molde vil gjøre kvelden fullkommen med sin musisering i trioens samspill. Bjørn har bakgrunn som pianist, men har jobbet som organist siden 1996. Han har konsertert i Norge, Sverige, Danmark, Frankrike, Tyskland og Mexico. Bjørn har mastergrad i kirkemusikk fra NTNU. I 2005 ble han belønnet med gullmedalje på sin solist-eksamen i Paris. Bjørn har jobbet som domkantor i Trondheim og København, og har et hundretalls opptredener på Dansk Radio og NRK TV. Han er aktiv som kordirigent, og har blant annet vært dirigent for Vor Frue Kantori – København Domkirkes profesjonelle domkor.

Vel møtt!

Powered by Labrador CMS