En mann med briller og mørk dress smiler mot kameraet
Per Vidar Kjølmoen, Arbeiderpartiet, Møre og Romsdal

Frp bestemmer når Trollstigen åpner

Publisert Sist oppdatert

Frp må lære seg å styre, ikke bare lage styr.

Frp vant fylkestingsvalget i fjor, sammen med Høyre. Frps Hans Olav Myklebust leder samferdselsutvalget i fylket.Så det er Frps ansvar at ikke mer hadde blitt gjort før Trollstigen ble stengt. Og det er Frps ansvar å få gjort de riktige vedtakene, holde tempo oppe på utredningene, ordne finansiering og sørge for at Trollstigen åpner igjen uten noe unødig sommel.

Det er ei heller nødvendig for Frps Renate Soleim å stille seg opp foran bommen i Isterdalen og forlange at veien skal åpnes igjen umiddelbart. Frp sitter som sagt med makta og kan når som helst foreslå å overprøve faglige anbefalinger i fylkeskommunen, hvis det er noe partiet faktisk mener.

Det er lett å fremme lettvinte forslag og kjøre PR-utspill i avisene, men nå må Frp gjøre jobben sin. Vi i Arbeiderpartiet lover å bidra så godt vi kan for både Frp og de andre som sitter med ansvaret for å få løst dette.

De siste dagene har jeg vært i tett kontakt med Anders Riise (H), Yvonne Wold (SV), Geir Inge Lien (Sp), Line Hoem (Ap) samt en rekke andre statsråder, politikere, folk fra administrasjonen i fylket og bekymra innbyggere. Jeg opplever at alle, på tvers av alle partier, virkelig vil trå til og jobbe sammen for å løse den fortvilte situasjonen så raskt som mulig. Med ett unntak.

Fra Frp, har det vært helt tyst.

Per Vidar Kjølmoen
Stortingsrepresentant, Arbeiderpartiet

Powered by Labrador CMS