Busstur

Gammellåven
Gammellåven

Rundtur med Rindal Røde Kors besøkstjeneste

Bli med på rundtur fra Rindal om Hoston, Vennastranda og Kyrksæterøra til Aure, Aresvik-Hendset, Surnadal og tilbake til Rindal. Plasser ledig!

Rindal Røde Kors besøkstjeneste drar på tur tirsdag 9. august, og det er lagt opp til ”rundtur”. Bussen går fra rutebilstasjonen kl 08.30, opp Lomunddalen og videre Hoston - Svorkbygda - Stokkhaugen - Vennastranda - Kyrksæterøra og til Aure. Bussen tar en liten stopp på rasteplassen oppi ”Brekka” så vi kan nyte utsikten mot Årvågsfjorden. Vel nede ved fjorden svinger vi inn på tunet til Kari og Arve Goa med ”Gammellåven”.

Der nyter vi lunsj med dessert og kaffe ca kl 12.00. Inne på låven er det også en gårdsbutikk som vi kan benytte oss av.

Etter lunsjen kjører vi til Aure sentrum der det er lagt opp til at folk kan gjøre det de vil, for eksempel gå i butikker på Aure Kjøpesenter, ta kaffepause, gå ”Stikk UT”-tur rundt kirka eller hva dere ellers har lyst til.

Bussen går fra Aure igjen kl 15.45, mot Ertvågøya, og ferga går fra Aresvik kl 16.15. Vi er tilbake på rutebilstasjonen ca kl 18.00.

For busstur og lunsj betaler vi Pkr 500,-. Den kan betales kontant på bussen eller til kontonr. 4111.14.75421 (mrk med ”busstur”)

Påmelding til Kjellaug Foseide (979 78 200) eller Anne Bjørnholm (918 45 883).

Inviter med deg en venn og meld deg på snarest! Vi håper på en trivelig dag!

Kjellaug og Anne

Powered by Labrador CMS