Tore Halvorsen
Tore Halvorsen

Konsert med Tore Halvorsen på Rindal eldresenter

"GODT Å SE DEG IGJEN"

I en alder av 70 år ga Norges mest kjente dansebandvokalist, evigunge Tore Halvorsen ut sitt første solo-album Godt å se deg igjen i juni 2020, med sanger han selv er glad i fra en lang karriere. Korona satte en brå stopp for turnevirksomheten, men i hele 2022 turnerer Tore Norge på kryss og tvers med flere av disse sangene. Vi lover stor stemning når Tore byr på kjente svensktopper og viser han setter pris på, samt uforglemmelige slagere fra Ole Ivars.

Fredag 14. oktober kl 10.30 kommer han til Rindal for å holde konsert ved Rindal eldresenter. Dette er en åpen seniorkonsert med gratis inngang og enkel servering!

Tore Halvorsen trådte sine barnesko i østerdalen,- nærmere bestemt Rendalen. Det fortelles at han som svært liten villig klatret opp på vedkassa for å synge for sine foreldre og naboer. Allerede der kunne man se sanggleden og kjærligheten til å opptre som skulle følge han igjennom livet og glede hele Norge. Mest kjent er Tore som vokalist og frontfigur i dansebandet Ole Ivars (1988-2018). Sanger som «Nei så tjukk du er blitt» og «Jag trodde englarna fanns» har satt seg i ryggmargen til folket og blitt allemannseie i landet vårt. Tusener har de spilt for og spellemannsprisene er mange. Tore løftet dansebandmusikken opp på det musikalske Norgeskartet, og han ble raskt anerkjent som en meget dyktig sanger og entertainer.

Vi ønsker velkommen til konsert!

Arr: "Den kulturelle spaserstokk" i Rindal

Powered by Labrador CMS