Jo Kvande Hansen ønsker vinteren velkommen
Jo Kvande Hansen ønsker vinteren velkommen

Klar for vinteren

Publisert

Førstkommende lørdag, altså i morgen den dag, åpner Jo Kvande Hansen på Olaf Moen Intersport offisielt vintersesongen med sitt Vinter-kickoff.

– Dette begynte med samarbeidet Ski-bonanza, som var et samarbeid med alle sportsbutikkene i kommunen i 2019 – oss, Sport1 og Kårvatn – da vi hadde kickoff på kulturhuset i 2019. Men så kom denne pandemien, så året etter ble det ingenting, forteller Hansen.

– I fjor tok vi opp tråden igjen, men da her på butikken. Da kom noen av våre leverandører hit for å kunne tilby ekstra service. Det var en kjempepositiv opplevelse, og vi ser nysgjerrigheten hos kundene også.

Også i år får Hansen besøk av leverandører. Fokuset på årets kickoff går primært på utstyr som ski til både langrenn og de fjerne tinder og annet utstyr, og ikke mye på klær. Så i morgen kommer Fischer og VPG/Dynafit for å vie ekstra oppmerksomhet til Hansens kunder.

– Da får folk enda bedre hjelp enn de vanligvis gjør, smiler Hansen.

ANNONSE:

Åpningstid er hele dagen, 10-16.
Lørdag 19.11.2022

– Det blir 25 % rabatt på det aller meste av både lagervarer og bestillingsvarer. Det gjelder imidlertid ikke for ferdige pakkepriser, understreker Hansen.

Powered by Labrador CMS