Pressemelding:

Kari Bremnes er jubileumsartisten når Leikarvollen Scene feirer 10 år som konsertscene i 2024.

Kari Bremnes kommer til Bøfjorden

Publisert Sist oppdatert

Leikarvollen Scene i Bøfjorden feirer 10 år som konsertscene i 2024. Og det er ingen ringere enn selveste Kari Bremnes som skal trollbinde publikum i Bøfjorden neste vår.

Edvin Nyland Nessæther i Leikarvollen Scene er svært fornøyd med å ha fått en av Norges største artister til den lille scena i Bøfjorden.

– Når vi først skal feire 10 år som konsertscene så måtte vi slå til med norsk musikks førstedame! Kari Bremnes er unik i det norske musikklivet, og at vi nå endelig har greid å lure henne hit til oss, det er utrolig stort, sier han.

I løpet av disse ti årene har Leikarvollen Scene hatt besøk av Steffen Jakobsen (Idol), Vidar Johnsen (Vamp), Frode & The Frogs, Odd Nordstoga, Halvdan Sivertsen, Henning Kvitnes, Espen Lind og Ingebjørg Bratland.

– Vi startet forsiktig med basstemmen fra Idol på TV2 med rundt 100 besøkende i 2014. Vi har sakte, men sikkert bygd opp et godt rykte som konsertscene og har derfor greid å få hit noen av de største artistene Norge har. Artistene har snakket varmt om oss som konsertarena, og det er veldig artig og motiverende. Espen Lind spesielt, som på eget initiativ ville være referanse for oss. Så vi gjør i alle fall noe rett, smiler Nyland Nessæther.

Billettsalget starter onsdag, 28.juni, kl.09.00

- Vi kjører i gang billettsalget allerede onsdag, via tikkio.no. Her kommer det til å bli rift om billettene, det er helt sikkert. Vi håper mange musikkglade mennesker vil komme og feire 10-års jubileet sammen med oss og Kari Bremnes, avslutter Edvin Nyland Nessæther.

Kari Bremnes har de siste årene stort sett gjort konserter med hele bandet sitt. Men innimellom gjør hun noen få, eksklusive konserter i duoformat med Bengt Hanssen på tangenter. Han er også produsent for Karis utgivelser.

– I duoen ønsker vi å ivareta mye av det dynamiske spennet i musikken, selv om vi bare er to på scenen, sier Bremnes. Ved hjelp av et ganske omfattende keyboardoppsett gir vi publikum en større lydverden enn i et klassisk duoformat. Det tror vi både sangene og konsertene har godt av.

I tillegg til Kari og Bengt er lydmann Geir Østensjø en sentral medmusikant i besetningen. På disse konsertene vil publikum få høre et bredt utvalg av sanger fra hele katalogen hennes.

Dato for konserten er 4.mai 2024 kl. 19.30.

ANNONSE:

Billetter kan du kjøpe her: https://tikkio.com/tickets/39874-kari-bremnes-jubileumskonsert

Powered by Labrador CMS