Pressemelding fra Amfi Kreativ

Finn flyten med surnadals­magasinet!

I disse dager skal den nyeste utgaven av surnadalsmagasinet ha dumpet ned i postkassene til folk rundt om i hele regionen – proppet med leseverdig stoff, lover Stig Husby fra Amfi Kreativ.

I år kan du lese om lokal oppdrift og alt det spennende som skjer innenfor kultur, næring, reiseliv og handel i Surnadal. Endelig ser det også ut til å bli en normal sommer med mange etterlengtede kulturarrangement – og med aktivitetskalenderen i magasinet får du full oversikt. Du får også hilse på Hanne og Bjørn Tore fra Trondheim, som fikk oppfylt hyttedrømmen og fant sitt paradis i Surnadal.

Og for deg som er redd for å kjede deg i sommer har vi samlet de beste tipsene til hva du kan finne på. Hvorfor ikke leie deg en el-sykkel i Todalen, prøve SUP i Bøfjorden, teste ut paintball på Ranes eller kanskje dette er sommeren du får dilla på diskgolf? Alt dette og mer til kan du lese om i magasinet. Og skulle det mot all formodning bli varmt og godt fremover må du sjekke ut saken vår om de fristende badeperlene!

Dette er 9. gang magasinet gis ut, og det er ingen selvfølge. Vi må derfor rette en stor takk til våre gode samarbeidspartnere i Surnadal kommune, Surnadal Næringsforening og Lediard Foto. For ikke å glemme alle de lokale annonsørene i magasinet som støtter opp om prosjektet.

Stig Husby.
Stig Husby.

Det er mange større kommuner enn oss, som ikke får til en slik lokal produksjon. Her har vi greid det igjen. Mye takket være et innovativt og offensivt lokalt næringsliv, som ønsker å markedsføre både seg selv og kommunen. Og for oss i Amfi Kreativ er dette et kjempeartig prosjekt å få være med på, forteller Stig, oppglødd og ikke så rent lite stolt heller.

Det er ventet mange tilreisende til Surnadal i sommer, og som i fjor, regner vi med at magasinet blir revet vekk. Magasinet distribueres rundt om på flere naturlige møteplasser i kommunen. Er du av de uheldige som ikke har fått det, er du hjertelig velkommen til å stikke innom og plukke med deg noen eksemplarer i våre nye, flotte lokaler i 2. etasje i landbrukshuset på Skei. Vi lover å ta godt imot deg, bedyrer Stig.

Du kan også lese magasinet på nett, her: https://joom.ag/8tLd

Powered by Labrador CMS