InterSport Olaf Moen eftf. åpner ny butikk torsdag:

Jo Kvande Hansen ønsker kundene velkommen til ny, kraftig oppgradert InterSport-butikk torsdag.
Jo Kvande Hansen ønsker kundene velkommen til ny, kraftig oppgradert InterSport-butikk torsdag.

– Vi gjør denne investeringen for kundene våre

Torsdag ønsker daglig leder Jo Kvande Hansen og resten av de ansatte ved InterSport Olaf Moen eftf. AS kundene velkommen til åpning av en flunkende ny butikk.

Publisert Sist oppdatert

En investering på mellom én og én og en halv million kroner har gitt sportsbutikken en ordentlig ansiktsløfting, og butikken er oppgradert til InterSports aller nyeste konsept.

– Jeg håper vi med dette grepet klarer å få enda flere kunder inn i butikken, og at kundene ser at vi satser på dem. Vi gjør denne investeringen for kundene våre, vi bruker ikke så mye penger bare fordi vi synes det er gøy, eller for at vi selv skal ha det bedre. Det er for at du som kunde skal få det bedre, sier Kvande Hansen, og fortsetter:

– Det er det vi jobber for hver dag; at kundene skal få en bedre og bedre opplevelse. Det vil kanskje gjøre at investeringen vår forsvarer seg mer og mer også, men det får vi se etter hvert.

Han roser Alti Forvaltning og Alti Surnadal, som har stått for utskifting av alt som har med lys, tak og maling å gjøre.

– Hadde det ikke vært for dem, hadde vi, med hundre prosents sikkerhet, ikke gjort dette, slår Kvande Hansen fast.

I rute før nyåpning

Onsdag formiddag kunne man se konturene av en moderne og åpen butikk. Jo Kvande Hansen, som eier Olaf Moen Eftf. AS sammen med kona Astrid Vaseng og svigerfar John Olaf Vaseng, tror det blir en lang onsdag, men forsikrer om at InterSport-gjengen er i rute før torsdagens nyåpning.

– Vi ligger så bra an som vi kan, og vet at vi kommer så langt i løpet av dagen at vi vet vi får til å åpne, sier Kvande Hansen, som forteller at de var litt mer skeptiske til akkurat det søndag kveld.

Da innredninga kom manglet nemlig rundt en femtedel av den, og da hastet det selvfølgelig veldig å få ta k i den svenske leverandøren.

– Det ville ikke vært like gøy å ønske kundene velkommen uten full innredning. Heldigvis fikk vi tak i ham, og han kjørte 12 timer i strekk for å levere resten, så vi hadde alt på plass her tirsdag kveld, sier Kvande Hansen.

InterSport-butikken i Surnadal blir en av få butikker bygget etter det aller nyeste InterSport-konseptet, og Jo forteller at han tror kundene som kommer inn i butikken vil merke stor forskjell.

– Ja, de vil oppleve at det ser mye større ut, at det er mye bedre orden, at det er lettere å finne fram. Prisingen blir også tydeligere.

Han får støtte fra Mali Nerbu Løfald.

– Kundene kan vente seg en ryddig og fin butikk med oppfylte hyller, mange gode tilbud og blid betjening, smiler hun.

Mali Nerbu Løfald gleder seg til å ønske kundene velkommen til den nye InterSport-butikken.
Mali Nerbu Løfald gleder seg til å ønske kundene velkommen til den nye InterSport-butikken.

Et løft for både kunder og ansatte

Nerbu Løfald forteller at de torsdag kjører 25 prosent avslag på hele butikken, med enkelte unntak. Hun ber kundene om å følge med på InterSport Olaf Moen eftf. AS sine kanaler i sosiale medier for å få med seg tilbudene.

– Lørdag blir det 25 prosent avslag på en valgfri vare, og i tillegg blir det en god del åpningstilbud – kampanjevarer, pallevarer og lignende, som blir annonsert på Instagram og Facebook.

Jo Kvande Hansen forteller at den nye butikken gir forsterket motivasjon, både for ham selv og resten av de ansatte.

– Dette motiverer meg, absolutt, og det tror jeg det gjør for alle de ansatte, som ser at vi investerer i dem. Det blir lettere for dem å finne fram og det blir nytt lys og nytt luftingsanlegg, sier han.

Mali Nerbu Løfald bekrefter Kvande Hansens antakelse om at den nye butikken er et løft også for de ansatte.

– Jeg tror dette blir veldig gøy. Det blir utrolig fint, og noe helt annet enn den butikken vi har hatt. Det kommer til å bli noe helt annet å bygge opp utstilling, det kommer rett og slett til å se mye finere ut, sier hun, og forteller hva hun tror blir den største forbedringen:

– Oversikten, og det å få klarere avdelinger på ting. Nå blir alt innenfor samme tema samlet, i stedet for litt her og litt der. Vi har veldig mange fine varer, og nå får vi vist det fram på en enda bedre måte. Det er kanskje det vi gleder oss mest til, sier hun.

Gleder seg til å ta imot kunder i ny butikk

Selv om Jo Kvande Hansen synes det er spennende med nyåpning, ser han ikke på det som en kjempestor anledning.

– Det er ikke som om vi snakker for eksempel ny bru over Todalsfjorden her; vi har fått ut gammel innredning, fått inn ny og er klare for nyåpning, smiler han, og fortsetter:

– Så for oss er ikke dette først og fremst en stor anledning, men en satsing, og et ledd i det å kunne drive en 106 år gammel, fin butikk videre.

Det er foreløpig ingen konkrete planer om store endringer i butikkens sortiment, men Kvande Hansen avslører at det kan bli aktuelt etter hvert.

– Jeg er altfor interessert i harde varer, og at vi skal være gode på det. Vi skal være gode på sykkel, på friluft, på fiske og jakt. Det er jo for eksempel egentlig helt bortkasta å holde på med våpen, men jeg synes det er veldig gøy, så da blir det slik, ler han.

Blant det som kan bli aktuelt, er en dreiing i retning av mer sko, forteller den daglige lederen. Allerede fra åpningen av, vil hele bakveggen i butikken være forbeholdt sko.

Jo Kvande Hansen regner med det blir en lang onsdagskveld, med en del vasking, flikking og ordning fram mot åpning. Han gleder seg til å ta imot kundene torsdag morgen.

– Det skal bli gøy å holde på med noe annet enn oppussing nå, men jeg vil samtidig rose håndverkerne. De har gjort en god jobb, slik at vi har fått til å drive bortimot 100 prosent med butikk.

Surnadal ILs klubbkolleksjon er på plass.
Surnadal ILs klubbkolleksjon er på plass.
Hele bakveggen skal fylles opp med sko.
Hele bakveggen skal fylles opp med sko.
Powered by Labrador CMS