Adm. dir. Lars Ove Løseth
Adm. dir. Lars Ove Løseth

Alti Forvaltning AS utvider porteføljen med senter i Bjørkelangen

Det er nylig inngått avtale med Bjørkelangen Torg AS og Rådhusveien 5 AS om forvaltning av Amfi Bjørkelangen, i Aurskog-Høland kommune. Overtagelsen av forvaltningen skjer i løpet av høsten 2023, og senterporteføljen teller med dette 42 senter, skriver Alti Forvatning AS i en pressemelding.

Amfi Bjørkelangen er et moderne senter med en sterk lokal posisjon, midt i hjertet av Bjørkelangen. Primærmarkedet er Aurskog-Høland kommune, men senteret henvender seg også mot de omkringliggende områdene Sørum, Fet og Eidskog.

I 2022 hadde senteret 1,3 millioner besøkende kunder til sine 19 butikker, som samlet omsatte for kr. 352 millioner.

Senteret er under om- og påbygging, og vil stå klart i ny drakt i 2025.

– Amfi Bjørkelangen er et godt etablert senter som er midt i et spennende utviklingsløp, og som ligger i et handelsområde vi har god tro på fremover. Senteret passer godt inn i vår portefølje, vi ser frem til å komme i gang med arbeidet, sier adm. dir. Lars Ove Løseth i Alti Forvaltning AS

– Etter et langt og godt samarbeid med tidligere forvalter ble det i forbindelse med utvidelsen av senteret naturlig å vurdere ulike alternativer innen forvaltning. Vi er glade for å nå ha inngått en avtale med Alti, og ser frem til samarbeidet, sier styreleder i Bjørkelangen Torg AS og Rådhusveien 5 AS, Ole-Tom Nordby.

Den nye forvaltningsavtalen gjelder for både Amfi Bjørkelangen Nord og Amfi Bjørkelangen Syd, og det nye senternavnet vil bli Alti Bjørkelangen.

Powered by Labrador CMS