Sondre Ormset, Isa Mossing, Jaran Sveen Sundvik, Anders Røen, Moise Ndagiriwe, Mohammad Al Bakri og Alex Gjerstad.
Sondre Ormset, Isa Mossing, Jaran Sveen Sundvik, Anders Røen, Moise Ndagiriwe, Mohammad Al Bakri og Alex Gjerstad.

Full fart på fotballskole

Denne uka arrangeres sommerens utgave av Surnadal Idrettslag sin fotballskole på Syltøran, til stor glede for unge fotballspillere.

Publisert

Med rundt 93 påmeldte deltagere i alderen 7-16 år, har både instruktører og overordnede ansvarlige mange ivrige fotballspillere å passe på.

Daglig leder i Surnadal IL, Sondre Ormset, forteller at den tradisjonelle sommerskolen går så det suser.

Fotballskolen har blitt arrangert siden 2014, med kontinuerlig god respons fra alle påmeldte. I år blir det av ulike årsaker kun en uke med fotballskole.

Unge, dyktige instruktører

Årets instruktører består blant annet av rundt 13 lokale fotballspillere fra G17, samt herrene og damenes A-lag. Ormset benytter anledningen til å skryte av de unge instruktørene, som i tillegg til å lære bort god fotballteknikk, viser både ansvar og omsorg for de unge elevene.

- Jeg har allerede sett god utvikling hos instruktørene på disse områdene siden mandag, sier Ormset.

Sammen med de lokale instruktørene, har SIL fått tak i Jo Sondre Aas til å ivareta det sportslige ansvaret. Aas har blant annet tidligere vært spiller for RBK. Han har for anledningen utarbeidet sportslige opplegg tilpasset hver aldersgruppe på sommerskolen.

I tillegg til å spille mye fotball, får elevene også muligheten til å drive annen lek, bade og spise. Maten får de servert puljevis, med full oppvarting fra kjøkkenet i klubbhuset.

Nå håper Ormset at været holder seg, slik at resten av ukas fotballskole kan tilbringes under en skyfri himmel.

Powered by Labrador CMS