Surnadal barne- og ungdomsskule melder:

Spenning og god stemning på sjakkturnering

Ved Surnadal barne - og ungdomsskule har vi i dag på 8-10.trinn gjennomført turnering i sjakk.

Publisert

Etter to magre år på grunn av koronavirus, arrangerte vi for sjette gang. Det var 90 påmeldte, 50 av disse spilte turnering. Det er sjølsagt synd at ikke alle får spille, men dette går på kapasitetsmangel. Dersom interessen holder seg kjører vi en kandidatturnering før neste års arrangement!

Vi spilte åtte innledende partier, der de fire beste møttes til semifinaler. Stemningen var svært god, og alle elevene konkurrerte med mål om å gjøre sitt beste. Spennende var det også, da vi fikk 3 spillere på 8 poeng og den fjerde med 7,5 poeng. Ekstra artig var det å følge med på den digitale skjermen, der Martin Einum hadde laget et program med poengoversikt, som viste hvordan elevene til enhver tid lå an. Trekking av motstander i hvert parti foregikk også på dette programmet, og økte spenningsnivået til uante høyder!

Innledende partier

Det er svært gledelig å konstatere at så mange ønsker å spille sjakk, og vi ser med glede frem til neste års turnering.

(Vanligvis spilles turneringa i samme periode som det spilles VM i langsjakk, så det er vel sannsynlig at turneringen går av stabelen når det lir mot jul neste år.)

Bronsefinale, til venstre Van Adrian H. Ansnes og Adrian B. Svensli
Finale, Andreas Fjærvik fra venstre og Heine T. Røen til høyre
Fra venstre: Sindre Ranes som ble beste niendeklassing, Andreas Fjærvik nr. 2 i turnering, Heine T. Røen nr.1 i turnering, Adrian B. Svensli nr. 3 i turnering, Van Adrian H. Ansnes nr. 4 og beste jente Hedda M. Gjerstad.
Powered by Labrador CMS