Mette Helen Mikkelsen.
Mette Helen Mikkelsen.

Mette blir Sunndal Sparebanks ansikt utad i Surnadal

Publisert Sist oppdatert

Mette Helen Mikkelsen er ansatt som ny rådgiver i Sunndal Sparebank, avdeling Surnadal. Hun er utdannet innen offentlig rett, økonomi og ledelse, og har tidligere jobbet hos blant annet Skatteetaten og Sparebank 1 SMN. Hun kommer nå fra stillingen som administrasjonsleder hos Takstmann Øyås.

Som det tidligere ble kjent, skal Sunndal Sparebank satse på privatkundemarkedet i Surnadal, og nå er det altså Mikkelsen som blir å finne i bankens nye lokaler i Oppistua.

– Det blir vemodig å forlate gode kolleger og interessante arbeidsoppgaver, men en sjelden gang dukker det opp muligheter man rett og slett ikke kan si nei til, sier Mette i en kommentar til Trollheimsporten.

– Min rolle i banken blir å ivareta nye og eksisterende kunder, samt etterleve bankens motto som er «bedre råd». Vi skal være gode på digitale løsninger, men også være tilgjengelig for personlige møter. Lokalbankkonseptet står fjellstøtt!

– Det beste med å jobbe i banker å gi gode kundeopplevelser og bidra til å oppfylle drømmer. Jeg er spent på mottakelsen vi får i Surnadal, men jeg er helt trygg på at vi er et godt bankalternativ. Jeg ønsker alle velkommen innom til en prat, avslutter Mikkelsen.

Mandag 2. mai kl. 11:00 åpner Sunndal Sparebank sitt nye bankkontor i Surnadal, der Steinar Aasbø, Leder forsikring i banken, vil lede satsingen.

– Vi gleder oss til få Mette med på laget, sier Steinar Aasbø i en kort kommentar.

Powered by Labrador CMS