ANNONSE:

Fra stien mellom Gammelseterøyan og Librekksetra
Fra stien mellom Gammelseterøyan og Librekksetra

Nytt fra Turstigruppa

Stien fra Gammelseterøyan i Tørsetmarka til Librekksetra er nå ferdig remerket og ryddet for busk og kratt. Anbefaler alle som setter pris på en fin fjelltur med god utsikt til fjellheimen, både i Trollheimen og langs Fjordruta, til å ta turen etter denne stien på en godværsdag. Stien fra Gammelseterøyan følger den gamle seterveien fra garder på Bjørnås og Grytbakk i Rindal til setrene i Stor-Bøverdalen. På flere partier av stien kan en fremdeles se slitasjen som denne dyre og folkevandringen har påført terrenget. I tillegg til den kulturhistoriske verdien som stien har, er den også en fin måte til å komme seg inn på den populære Fjordruta til KNT.

Turen er lang, men er ikke veldig krevende. Gangtid er beregnet til 2,5-3 timer hver vei. Det ligger mange fiskevann i nærhet til stien, og et godt tips kan være å kjøpe seg fiskekort og prøve fiskelykken på turen.

Vi har fremdeles flere jubileumskrus fra Fjelltrimmen 2021 stående på lager. De er nå lagret i Idrettsgata 1. Send mail til Turstigruppa eller ring 93857156 (Baard) og gjør en avtale slik at dere er sikre på å få tak i krusene når dere først stikker innom.

Det er nå 329 deltakere i årets Fjelltrimmen som har 1 trimpoeng eller flere. Det er veldig gledelig og imponerende deltakelse i Trimpoeng-appen. Vi får håpe på en fin og tørr høst, slik at vi får mange flotte fjellturer utover. Vi har bare 90 betalende deltakere i Fjelltrimmen per dags dato, men enda er det lenge igjen av sesongen, og vi vet at de fleste venter til sesongen er ferdig før de betaler deltakeravgift. Ingen skal ha dårlig samvittighet for å delta uten å betale, og det viktigste for oss er å tilrettelegge for å få flest mulig ut i den fine naturen vår, men vi håper at så mange som mulig ønsker å bidra til å støtte det arbeidet som Turstigruppa gjør.

Turstigruppa i Rindal IL.

Fra stien mellom Gammelseterøyan og Librekksetra
Fra stien mellom Gammelseterøyan og Librekksetra
Powered by Labrador CMS