APRILSNARR!

To menn med headset sitter på hver sin side av bordet med pc foran seg og mikrofon og ser mot kameraet.
Trollheimsportens Håkon Solem og Karstein Mauset er klar for nysatsingen.

- Håper på stor respons

Trollheimsporten har gått inn i et samarbeid med Surnadal og Rindal kommune for å prøve å øke folketallet i de vakre bygdene våre. Vi ønsker i den forbindelse å starte en ny spalte.

Publisert Sist oppdatert

OBS! OBS! Dette var årets aprilsnarr fra Trollheimsporten!

Les mer her: Fornøyd med responsen

- Vi har ikke navn på denne spalten ennå, så vi ønsker at leserne kommer med tips, oppfordrer redaktør i Trollheimsporten Håkon Solem.

Hovedmålet med spalten er å sette fokus på hvem som er single i bygdene her og nå, og som gjerne ønsker seg en partner som stemmer overens med sine kriterier.

Det er lagt stor vekt på å beholde de som allerede bor i bygda.

-Vi vil skape bolyst. Vi har allerede mistet mange til andre bygder og byer gjennom datingsider og sosiale sammenkomster. Vi må være frempå og vise frem bygda og hva vi har å by på til de som dater våre innbyggere, slår ordfører i Rindal Mildrid Kattem Aune fast.

Blir responsen stor, kommer kommunene til å arrangere singletreff av ulike varianter for å samle flest mulig mennesker som passer sammen. De tar gjerne i mot tips til aktiviteter som kan være aktuelle.

-Vi har tenkt på linedancekurs for single og bilkortesje med speed-dating hvor man skifter passasjer hvert femte minutt, forklarer Surnadals ordfører Margrete Svinvik optimistisk.

-Vi ser for oss at vi kan starte i Bøfjord, kjøre innom flere fine steder i Surnadal, kjøre nordsida oppover bygda og etter å ha fått sett mange flotte plasser i Rindal, ender turen på 3 Venner hvor man kan velge mellom masse god mat og avslutte kvelden med kjærkommen musikk av vår egen Jo Sverre, legger Mildrid til.

-Hos søkerne er det kun to kriterier; man må være singel og man bør ønske seg kjæreste, smiler Svinvik.

-Som singel er jo dette et kjærkomment tilbud, og kanskje er det håp for en gammel ungkar som meg også, gliser Mauset lurt.

Tips til navn på spalten og tips til aktiviteter skjer via mail vakt@trollheimsporten.no.

-Vi vil promotere dette for å nå ut til ulike deler av landet. Dette er en veldig fin måte å vise frem bygda på, og vi håper på stor respons, avslutter Trollheimsportens redaktør Håkon Solem, som sammen med ordførerne har veldig god tro på prosjektet.

Powered by Labrador CMS