Trollheimspodden:

Håkon Solem, Karstein Mauset og Berit Synøv Fugelsøy er tilbake med Trollheimspodden!

Episode 7 - Om Trollheimsporten og lokalmedienes rolle

Trollheimspodden er tilbake!

Hvis du følger DENNE lenken kommer du til Trollheimspoddens hovedside på Spotify. Her finnes alle episodene av podkasten. Du kan også høre episode 7 av podkasten i boksen nederst i saken.

I sin sjuende episode relanseres Trollheimspodden under programledelse av ny redaktør Håkon Solem. Med i studio er Trollheimsportens egne Karstein Mauset og Berit Synøv Fugelsøy, som vil være faste medlemmer av podkastredaksjonen.

I det som er ment som en glidende overgang fra det arbeidet som ble gjort med de seks første podkastene, er tema for denne podkasten en navlebeskuende refleksjon over selve Trollheimsporten, hva "Porten" betyr for gjengen i studio og hva som er veien videre.

Det blir også en refleksjon over lokalmedienes rolle i lokalsamfunnet, og gjestene i denne sendingen er derfor tidligere redaktør og primus motor for Trollheimspoddens første runddans, Øystein Hjelle Bondhus, og mangeårig "Porten"-medarbeider og nåværende fulltidsjournalist i Driva, Mari Vattøy.

NB: Det lyktes ikke for programledelsen å få bilde av sine ærede gjester. For mer informasjon om gjestene kan du besøke www.driva.no.

Powered by Labrador CMS