Travresultater fra Leangen

Søndag kveld var det igjen travkjøring på Leangen, og det med tre Rindalshester til start.

Publisert

Beste plassering fikk Big Dancer K.B. som tok en flott 4. plass på tiden 1,19,9, Den 5-årige hesten som trenes av Heidi Solheim Røen gjorde karrierens 3. start og viser fin fremgang. Magne Olsen er fast kusk.

Stormare begynner også å finne formen igjen. Hesten som eies og trenes av Nils Stokke kom på 5. plass med 1,29,3. Som vanlig var det Karl Ove Nordtømme som satt i sulkyen.

Danny Delight til Irene Løfaldli som også trener hesten, startet i et monteløp. Den hadde ikke sin beste dag og var litt heldig som kom på 5. plass. Men han passerte 300 000 kr innkjørt med dagens løp. 103 starter har den gjort, så det har vært en nyttig hest.

Så kan nevnes at Ingkrans som er en 3-åring som er født i Rindal hos Bjarne Patterson, debuterte med en 3. plass på 1,33,6. Den er eid utpå Fosen.

Må også nevne at jeg traff en ex-surndaling på Leangen, Ole Sylte Heggset, bosatt i Alvdal. Han er oppdretter av Smedheim Solan som er en elitehest som fortsatt går løp i Sverige. Ole fikk se at et av dens mange avkom, Tinas Solan vant 3-årsløpet på sterke 1,30,6

Powered by Labrador CMS