Siste nytt fra travbanen

Publisert Sist oppdatert

Ikke de helt store resultatene på travbanen i det siste

Forrige mandag var det Snonsøy Juva som gjorde det best, Viser fremgang i hvert løp, vart litt borthefta i siste sving med en galopp, men berga 6. plass på ny rekord, 1,35,5, Per Einar Sørmo kjørte merra til Randi og Jon Fiske

Søyset Kaiser og Big Dancer KB startet også denne dag, men det gikk ikke så bra.

I går kveld var det ny kjøring, med 3 hester til start.

Nils Stokke var dit med sine to hester, og dem starta i samme løp. Stormare galopperte fra start, og da var det løpet ødelagt. Odins Blessa derimot gjorde et sterkt løp. I hardt selskap vart det 6. plass på ny rekord 1,25,1. . Ho fikk en fin reise i lederryggen, og var helt innstengt ved målgang med krefter igjen. Jarle Morten Sørmo var kusk Tiden hennes tror jeg er ny rindalsrekord for kaldblods. Surndalingene har nok noen hester med bedre rekord, spesielt fra den tida John Helge Gravvold og Ola Skjølsvoll herja på travbanene rundt omkring. Lene Søyset sin Rappnor har også bedre rekord. Men det tar ikke glansen fra Odins Blessas løp.

Sist ute i går kveld var Ellinor til Petter Baalsrud. Den tok teten og leda til midt på oppløpet, men da snek tre hester seg foran. Men 4. plass er absolutt bra, ho er ganske fersk enda. Inge Melby var kusk og tiden ble 1,20,4.

Powered by Labrador CMS