Et travløp
Hongslo Viktoria (nr 6) travet inn til en fjerdeplass.

Gode prestasjoner på Varig Orkla Arena

Publisert Sist oppdatert

Mandag var det igjen løp på Varig Orkla Arena. Fine resultater for våre hester var det.

Først ute var Scarselli til Irene Løfaldli. Ho sprang i tet helt til oppløpet, men da gidda ho ikke mer og havna på 5. plass med tiden 1,17,0. Det var Magne Olsen som kusket. Litt rart, for forrige gang spurta ho voldsomt på slutten og vant. Kanskje ho syntes det vart lenge å springe i tet hele tida. Bare å starte på igjen.

Så var det Tipo di Vittoria til Heidi Solheim Røen. Ho var veldig uheldig, først så galopperte hesten foran, ble forstyrret bakover da. Ho nådde igjen feltet, men på oppløpet satt ho bom fast og kom ingen vei med krefter igjen. Da vart det ingen premie, men formen virker å være på topp. Ragnhild Bjørnbeth var kusk på Tipo. Tida kom på 1,17,6

Hongslo Viktoria er en ny hest for oss. Eier og trener Martin Kjøren har flytta til Rindal. Merra har ikke starta på et halvår, men Veronika Bugge styrte ho inn til 4. plass på tiden 1,32,0. Ho fikk et veldig snilt løp, og med flere løp i kroppen så kan ho bli god fremover.

Soprano til Lars Ole Harang starta også, var fint med lenge. Inge Melby var kusk her. Men klarte ikke helt å henge med på slutten.

Så var det Frøy til Petter Baalsrud og Astrid Nyberg. Måtte innom to galopper denne gang, men avslutta flott og vart 4. på tiden 1,33,7. Den dagen den merra går uten galopp så er ho god nok til hva som helst.

Til slutt må nevnes at Lene Søyset hadde med Søyset Storm i mønstringsløp for 2-åringer. Hesten klarte kravet med glans, gikk 2,02,5. Per Einar Sørmo kjørte her.

Se løpene på www.rikstoto.no.

Powered by Labrador CMS