Småtrolluka dag 2

Mesternes Mester på Trollbanen

Publisert

Som pauseaktivitet under Småtrolluka arrangeres Mesternes Mester på Trollbanen. Hver dag konkurrerer deltagerne i en ny konkurranse. Småtrollene konkurrerer gruppevis, og den i gruppa som har flest poeng i slutten av uka får delta i finalen som finner sted under fotballturneringen på fredag.

Mali Eidnes Bakken og Mia Bakken har ansvaret for Mesternes Mester under Småtrolluka.

I år er det Mia Bakken og Mali Eidnes Bakken som står for organisering og gjennomføring av konkurransen. – I går var det over 100 stykker som deltok. Vi forventet ikke at det skulle være så populært ettersom at konkurransene arrangeres når de egentlig har pause, forteller Mia.

Akkurat som i Mesternes Mester på NRK er det et nytt tema på konkurransene for hver dag. På mandag handlet det om presisjon, og konkurransen gikk ut på å få en fotball til å havne nærmest mulig en stang. I tirsdagens konkurranse var temaet reaksjon. – Vi kommer til å holde opp en kjegle som enten er blå, gul, oransje eller rød. Fargen signaliserer om deltagerene skal gå fram, bak, legge seg ned, eller stå i ro. Den siste som reagerer riktig ryker ut, forklarer Mali.

Småtrollene kan mer enn å bare spille fotball.

Etter gjennomført konkurranse skryter instruktørene av deltagerene. – De var så raske at det var vanskelig å skille dem, sier Mia.

Powered by Labrador CMS