Småtrolluka dag 2

Mesternes Mester på Trollbanen

Publisert

Som pauseaktivitet under Småtrolluka arrangeres Mesternes Mester på Trollbanen. Hver dag konkurrerer deltagerne i en ny konkurranse. Småtrollene konkurrerer gruppevis, og den i gruppa som har flest poeng i slutten av uka får delta i finalen som finner sted under fotballturneringen på fredag.

Mali Eidnes Bakken og Mia Bakken har ansvaret for Mesternes Mester under Småtrolluka.
Mali Eidnes Bakken og Mia Bakken har ansvaret for Mesternes Mester under Småtrolluka.

I år er det Mia Bakken og Mali Eidnes Bakken som står for organisering og gjennomføring av konkurransen. – I går var det over 100 stykker som deltok. Vi forventet ikke at det skulle være så populært ettersom at konkurransene arrangeres når de egentlig har pause, forteller Mia.

Akkurat som i Mesternes Mester på NRK er det et nytt tema på konkurransene for hver dag. På mandag handlet det om presisjon, og konkurransen gikk ut på å få en fotball til å havne nærmest mulig en stang. I tirsdagens konkurranse var temaet reaksjon. – Vi kommer til å holde opp en kjegle som enten er blå, gul, oransje eller rød. Fargen signaliserer om deltagerene skal gå fram, bak, legge seg ned, eller stå i ro. Den siste som reagerer riktig ryker ut, forklarer Mali.

Småtrollene kan mer enn å bare spille fotball.
Småtrollene kan mer enn å bare spille fotball.

Etter gjennomført konkurranse skryter instruktørene av deltagerene. – De var så raske at det var vanskelig å skille dem, sier Mia.

Powered by Labrador CMS