Hvem synes du fortjener en blomsterhilsen i adventstida?

Vi oppfordrer alle innbyggere til å tenke kreativt på hvordan vi kan bidra til å gjøre denne tiden litt lysere for alle. Du kan også bidra med å fortelle oss hvem du synes bør få en ekstra blomsterhilsen i adventstiden.

Nå går det fort mot adventstid, og mange gleder seg til en koselig tid. Men i år blir denne tiden litt annerledes siden vi opplever restriksjoner på hvor mange som kan treffes, i forbindelse med korona.

Ta gjerne en ekstra telefon til noen som du vet sitter mye alene, eller som du vet syns denne tiden er tung. Utfordre kreativiteten på å være «et lys i mørketida» for noen.

Hver uke i adventstiden i år vil ordfører dele ut en blomst til noen som fortjener en oppmerksomhet. Men hvem dette blir, kan DU være med å bestemme. Send derfor inn ditt forslag på hvem du ønsker skal motta en blomsterhilsen sammen med en kort begrunnelse. Ditt forslag blir da med i den ukentlige utvelgelsen til å få en blomsterhilsen. Mottaker får opplyst hvem forslagsstiller er ved utdeling.

Hvem som får en blomsterhilsen blir offentliggjort hver uke fram mot jul.

Så ikke vent, send ditt forslag til post@rindal.kommune.no innen 30.november, og bidra til at noen blir satt pris på i adventstiden.

Ordfører

Powered by Labrador CMS