Daglig leder og redaktør i Trollheimsporten, Øystein Hjelle Bondhus, og ordfører i Rindal kommune, Vibeke Langli, signerer ny samarbeidsavtale.

Fortsetter det gode samarbeidet

Rindal kommune og Trollheimsporten.

Publisert Sist oppdatert

Rindal kommune og Trollheimsporten har signert ny samarbeidsavtale, og fortsetter dermed det gode samarbeidet også i tida framover.

Rindal kommune har vært en av Trollheimsportens sterkeste støttespillere i en årrekke, og begge parter er svært godt fornøyde med den nye avtalen.

– Vi i Trollheimsporten har et tett og godt samarbeid med Rindal kommune, som siden oppstarten av nettportalen vår har vært en helt avgjørende støttespiller for oss, sier daglig leder og redaktør Øystein Hjelle Bondhus.

I 2020 fortsatte Trollheimsportens lesertall å øke, og med sine 6,7 millioner sidevisninger er portalen en viktig kilde til gratis informasjon og gode saker.

– Trollheimsporten har blitt viktig for alle oss som bor i Rindal, for utflytta rindalinger og høttrindalingen. Trollheimsporten er ikke bare viktig for oss i Rindal, men har også blitt en betydelig aktør i regionen, uttalte ordfører Vibeke Langli i sin hilsen i forbindelse med Trollheimsportens 20-årsjubileum i fjor.

Redaktør Bondhus forteller at Rindal kommunes støtte er viktig for videre utvikling av Trollheimsporten.

– Vi satset nylig stort, med helt ny nettside, og har klare ambisjoner om å utvikle oss videre. Da er det rett og slett gull verdt for oss å ha Rindal kommune med på laget også framover, sier han.

Powered by Labrador CMS