Utstillingsblinker av ulike slag.

Rindal Jeger-og Fiskerforening arrangerte jaktfelt-stevne

Publisert

Rindal jeger - og fiskeforening arrangerte lørdag 15.april jaktfelt-stevne på Stampmyra skytterbane i Romundstadbygda. Kiosken var åpen for sultne skyttere! Det var 55 skyttere som tok turen til Rindal. Leder i Rindal Jeger-og fiskeforening Jon Ola Romundstad skryter av komiten etter stevnet!

Jaktfelt er en konkurranseform der det skytes med rifle mot dyrefigurer av papp. Man kan skyte stående, liggende og på ulike avstander. Det er en god måte å få litt relevandt trening før jaktsesongen begynner.

Rev-blink.

Jon Ola Romundstad forteller litt om inndeling av klassene på stevnet. Stevnet inndeles i flere klasser hvor D1 er yngre junior fra 10-16 år. Jeger C er det laveste nivået i jegerklassen. Jeger B er hakket høyere og Jeger A er den høyste jegerklassen. I jegerklassene er det begrensning på forstørrelse på kikkersikte og vekt på våpen. Klassen er ment for jegere som kan komme med utstyret de selv bruker på jakt. F- dameklasse har de samme reglene som jegerklassene. A og B-klassene er "proffklasser" hvor det er lov med større kikkertsikre, skytedress og tyngre våpen. E1 er yngre veteran, 60-69 år og E2 er eldre veteran, 70 år og oppover.

På stevnet på Stampmyra lørdag var den yngste deltakeren 11 år og den eldste var 79 år.

Resultatliste fra lørdagens stevne

Resultatliste jaktfelt 15.april 2023
Resultatliste jaktfelt 15.april 2023
Resultatliste jaktfelt 15.april 2023
Powered by Labrador CMS