Fler barn på ski og en som er midt i et skihopp

Tørsåslødagen tilbake etter 3-årig pause

Publisert

Med sol og noen få kuldegrader var det gledelig stemning på Tørsåslødagen, som i år ble arrangert for første gang siden 2019. Etter å ha blitt avlyst de siste 3 årene på grunn av COVID og dårlige forhold så var det igjen duket for konkurranse, lek og moro.

Dagen begynte med at vårsola belyste og varmet området rundt løa. Været var nærmest strålende, og stemninga var heller ikke til å klage på. Mange fikk prøvd seg på både svevende skihopp og fartsmåling, og for de som ikke er særlig interessert i å stå på ski så var det også muligheter for aking og bålkos.

Solen gjemte seg etter hvert delvis bak en sky og det begynte å snø, men dette stoppet ikke de engasjerte deltagerne, store som små. Inne i løa var det mulighet for å varme seg for den som ønsket det, samt mulighet for kjøp av bakels og kaffe. Der ble det også så klart holdt sportsandakt av Lene prest med både bønn og salmesang.

Sola kom omsider frem igjen, og alle hjerter kunne fryde seg med noen siste runder i bakken før de omsider vendte snuten hjemover.

Tørsåsløa
Tørsåsløa
Tørsåsløa
Tørsåsløa
Powered by Labrador CMS