Turstigruppa Rindal IL melder:

Kjellaug Foseide og Inger Kjelås henter sine fjelltrimmenkrus på biblioteket hos Kari Mette Skjølsvold, som er daglig leder på Rindalshuset.

Fjelltrimmenkrus klare for henting på Rindalshuset

Alle som har gjennomført Fjelltrimmen 2021 og bestilt krus, kan hente disse i Rindalshusets åpningstid.

Publisert Sist oppdatert

Turstigruppa Rindal IL og Rindalshuset melder at fjelltrimmenkrusene er klare for henting. De kan hentes på biblioteket i Rindalshusets åpningstid.

Designet på Fjelltrimmenkruset 2021 er det Åse Børset fra Dialekplakat som har laget. Kruset er designet med navn på turmål for Fjelltrimmen 2021.

Det ble litt korona-heftelser før krusene ble klare for henting:

Først ble de satt i korona-karantene da en i Turstigruppa som sorterte krus fikk korona. Og da de skulle leveres på Rindalshuset, ble det stengt, for daglig leder måtte steppe inn på kort varsel, og ta et comback som "barnehagetante" på Bolme Barnehage på grunn av stort fravær. Så kom smitten til Rindalshuset.

Men nå er de flotte 20- års jubileums-krusene klare for å komme til sine respektive hjem, men du må hente de selv på biblioteket på Rindalshuset.

Åpningstider på Rindalshuset:

Mandag - Onsdag

10.00 - 15.00 + 17.00 - 21.00

Torsdag

10.00 - 15.00 + 16.00 - 21.00

Fredag, kveldsåpent

17.00 - 21.00

Lørdag

12.00 - 15.00

Bard Gåsvand, Rune Løfald og Aud Lillegård fra Turstigruppa i Rindal IL, sorterer krusene alfabetisk etter navn, så de blir lettere å finne ditt krus, når du henter det på biblioteket.

Det er i alt trykt opp 250 kopper med Åse Børset sitt design. Av disse er 240 forhåndsbestilt med navn. Disse har du betalt, så du slipper å tenke på det når du henter kruset ditt. Glemte du å bestille krus, er det trykt opp 10 ekstra kopper uten navn, så du har mulighet til å kjøpe et krus uten navn, det koster 200 for et krus.

På Haraldhøtta er alle de 19 tidligere krusene samlet. Årets krus er det 20. kruset og blir nok det siste.

I jubileums-sesongen 2021 introduserte Turstigruppa Rindal IL appen Trimpoeng. Dette ble godt mottatt og flere fikk ekstra motivasjon til å samle poeng. I alt 388 deltagere hadde sjekket inn og fikk registrert poeng i appen.

Nå kan du delta på Skitrimmen Rindal 2022

I samarbeid med skigruppa i Rindal IL, har turstigruppa presentert Skitrimmen 2022. 136 deltagere har allerede tatt minst ett poeng, men det er ikke for sent å delta. Skitrimmen varer til over påske og flere turmål blir annonsert etter hvert som skiføret på fjellet blir bedre. Pr 8. mars er det allerede registrert 4226 innsjekkinger.

Du må laste ned appen Trimpoeng og søke opp «Skitrimmen Rindal 2022» som ny konkurranse.

Trimpostene er spredt rundt hele bygda og er stort sett i løypene som er beskrevet som blå vinterløyper i Turstigruppas hefte "Turstier og vinterløyper i Rindal". Postene vil derfor stort sett være lagt til steder der det kjøres opp skispor, enten med snøskuter eller tråkkemaskin.

Etter hvert som sesongen skrider frem kan det komme nye turmål, og når sola begynner å titte frem igjen og det blir både forlokkende og trygt å dra til fjells, aktiveres det skiturmål på diverse fjelltopper rundt om i bygda.

Sjekk av når det sist er kjørte skiløyper gjøres på løyper.net. Mange lokkes veldig av «grønn strek» og nykjørt løype på løyper.net, men løypestatus kan være ypperlig selv om det er lenge siden siste løypekjøring. Og husk at en skitur der du går ditt eget spor utenfor kjørte løyper kan være vel så fin.

Innsjekk på turmålene kan naturligvis også gjøres på en fottur eller trugetur, men da ber skigruppa om at man holder seg utenfor oppkjørte skiløyper på turen.

Link til mer informasjon:

Skitrimmen 2022

Til Rindølrennet ble den ekstra runden på Furuhaugmarka til Tiuråsen, kjørt opp. Så det har kommet som et ekstra turmål i Fjelltrimmen Rindal 20222. NB! Turmålene er vanligvis ikke merket med Trimpoeng-skilt, men du finner turmål og avstand til turmål i appen.
Powered by Labrador CMS