Rindal IL håndball

Kickoff i Rindalshuset

Søndag formiddag var det kickoff for håndballsesongen i Rindalshuset. Det var «mesterens mester», presentasjon av de aldersbestemte lagene, loddsalg og salg av kaffe og kaker. Leder i Rindal håndball, Berit Okstad, er storfornøyd med dagen. – Vi er superklare for ny sesong!

Publisert Sist oppdatert

Det var liv og røre i Rindalshuset i dag. I tillegg til mange barn og ungdom på banen, var også tribunen full av foreldre, besteforeldre, tanter og onkler. Berit Okstad er veldig glad for den gode rekrutteringa i klubben.

– Det gjøres en veldig god jobb i støtteapparatene til de ulike lagene. På minilagene er det stort sett hele skoleklasser som er med, både på fotball og håndball, smiler Berit.

Hun forteller at det jobbes mye med å beholde spillere fra de blir 9 år og oppover.

–Vi er en liten klubb, men vi klarer å stille lag i mange klasser, mini 1,2,3, J9, J10, G10, J11, J12, J13, J15, D5 og D3. Det synes jeg vi skal være stolte av!

Geir Allan Sæther, Rindal håndball sin faste speaker, guidet publikum og spillere gjennom dagen
Styreleder Berit Okstad (til høyre) sammen med styremedlem Bodil Børset

Berit ønsker å skryte av alle som er med på å få til det gode håndballmiljøet i Rindal.

–Hver og en i støtteapparatene skulle fått en premie, de legger ned en stor innsats. I tillegg er vi helt avhengige av kakebakere, billettører og sekretariat for å kunne arrangere kamper på hjemmebane.

– Vi er superklare for ny sesong, og det var fint å se så mange unger møte til kickoff i dag, til tross for at det er helt på tampen av høstferien, sier Berit.

SE BILDESERIE UNDER:

Powered by Labrador CMS