Rindal IL har et stort håndballtalent, Milla Skjølsvold Aasen

Milla tatt ut til regional landslags­­miljø­­­samling

Publisert

I fjor var Milla Skjølsvold Aasen med på spillerutviklingssamlinger (SPU), både i Trondheim og på Orkanger. Her var det spillere fra håndballkretsen rundt Trondheim og Orkland.

– Denne sesongen har hun blitt tatt ut til RLM-samlinger i Trondheim, Regionalt Landslagsmiljø, der spillere er tatt ut fra hele Region Nord. I denne regionen med er det med deltakere fra Tromsø i nord til Hareid i sør, forteller mor til Milla, Mette Skjølsvold Aasen.

Ei helg i november var hun på Bylagssamling fra fredag til søndag.

– Milla håper på å få bli med videre til Bylagsturnering i april. Der møtes lag fra hver håndballregion til en turnering, og i april 2023 går denne av stabelen i Stavanger, sier Mette.

–Hun synes det er gøy å få muligheten til å bli med på disse samlingene. Opplegget har først og fremst fokus på individuell utvikling, men også samspill og det å gjøre jobben på posisjonen sin i et lag.

Samlingene har vært lærerike og sosiale, og Milla har blitt kjent med mange nye folk. Det var 28 jenter og 28 gutter på Bylagssamlinga. Det har vært høyt tempo og bra kvalitet på øvelsene.

–«D e stængøytt», sier Milla.

Powered by Labrador CMS