Rindal IL håndball:

Arkivbilde av Gro Anita Bolme, Maren Halgunset og Anja Søyset på Rindal D3
Arkivbilde av Gro Anita Bolme, Maren Halgunset og Anja Søyset på Rindal D3

Helgas kamper

Publisert

Rindal D3 - Aksla (13-18) 26 - 34

Maren Halgunset, Berit Hauge Aakvik (1), Gro Anita Bolme (6), Anja Søyseth (3), Maren Mikkelsen Karlsen (1), Marit Ustad Hove (10), Ane Vasskog (1), Hanna Sjøland Saksen (1), Ine Løfald (1), Frida Møkkelgård (1), Anna Vattøy Solli (1), Guro Søyseth

Denne kommentaren av lagleder Maren Halgunset står på Rindal IL håndball sin facebookside:

«Sist vi møtte Aksla tapte vi med 11 mål. Vi klarte ikke å finne ut av 3-2-1-forsvaret deres, og visste i forkant av dagens kamp at det ville bli tøft. Vi har øvd på å møte dette forsvaret på trening, og klarer derfor å komme til mange flere sjanser i dag. Til tross for en del stangskudd, klarer vi å putte 26 mål. De har et jevnt godt lag, noe som fører til at flere spillere melder seg på, når vi tar ut to av toppscorerne deres. Aksla er kjappe med med ball og spiller seg til mange gode sjanser. Vi er fornøyde med dagens innsats, selv om det resulterer i tap. Nok en gang må vi rette en stor takk til et strålende publikum! Nå ser vi frem til morgendagens kamp mot Kristiansund, som vi tapte mot med 1 mål før jul.»

Ine Løfald fra Rindal J15 debuterte på Rindal D3 lørdag. Da Trollheimsporten spurte om hvordan det er å få spille på D3 var svaret «stængøitt». Hun synes hun er veldig heldig som får prøve seg på D3 når hun akkurat har fylt 16.
Ine Løfald fra Rindal J15 debuterte på Rindal D3 lørdag. Da Trollheimsporten spurte om hvordan det er å få spille på D3 var svaret «stængøitt». Hun synes hun er veldig heldig som får prøve seg på D3 når hun akkurat har fylt 16.

Utleira 4 D5 - Rindal 2 D5 (15-6) 24 - 19

Jorunn Merete Solhaug Kvande, Marit Mogset (4), Stine Helen Slettvåg Løkås, Gro Anita Midtlyng (3), Nina Bjørnås (1), Mali Beate Norli, Elin Landsem (1), Siv Helen Mikkelsen (6), Anna Løfald Heggem, Karen Syrstad (3), Åse Børset (1), Tina Tørhaug Hovde

Rindal D3 - Kristiansund (15-15) 29 - 27

Maren Halgunset, Berit Hauge Aakvik (4), Gro Anita Bolme (9), Anja Søyseth (2), Maren Mikkelsen Karlsen, Marit Ustad Hove (4), Nora Bolme Fjerstad (3), Ane Vasskog (4), Frida Møkkelgård (3), Anna Vattøy Solli, Guro Søyseth

Denne kommentaren står på Rindal IL håndball sin facebookside:

«Vi legger en bra taktikk før kampen hvor vi blir enige om å ligge flatt i forsvar, fordi vi vet på forhånd at Kristiansund ønsker å finte seg igjennom. Dette lykkes vi med. Det fører til at spillerne kommer til flere sjanser fra kant, samt utenfra, men det må vi regne med. Fremover blir vi enige om å kjøre fart, det innebærer altså at ballen går raskt, i tillegg til at spillerne løper uten ball. Dette gjør at Kristiansund etter hvert må legge seg ned i forsvar. Byttene fungerer bra, både keepermessig og hos utespillerne. Vi holder hodet kaldt, og klarer å dra i land en skikkelig lagseier, hvor alle spillerne og støtteapparatet tar ansvar! Det er lenge siden jeg har følt Rindalshuset riste, men trøkket som var på tribunen i dag, var rett og slett magisk! Skikkelig gøy!»

Rindal J15 - Malvik (14-11) 22- 23

Maria Svinsås, Ellinor Sørebø Børset, Elise Bolme (4), Jenny Grøtan, Guri Bolme Nonstad (5), Stine Kvendset (2), Ingrid Evjen, Ine Løfald (2), Milla Skjølsvold-Aasen (7), Linnea Møkkelgård (2)

På Rindal IL håndball sin facebookside står denne kommentaren:

«J15 hadde topp-kamp mot Malvik. Forventet en rysare av en kamp, og det ble det!! Malvik er tøff, og det ble mange dueller i angrep. Vi ble av og til ikke tøff nok i forsvar, og de fikk slippe til med for mange avslutninger. Vi ledet til pause, før Malvik dro noe ifra i 2.omgang, så det bølget fram og tilbake. Så det var skikkelig surt med mål i mot i siste sekund! Legger denne kampen bak oss nå, og gjør oss klar for en ny tøff kamp mot Ranheim om et par uker. »

Rindal 2 D5 - Hitra (11-7) 22-22

Jorunn Merete Solhaug Kvande, Marit Mogset (7), Stine Helen Slettvåg Løkås, Gro Anita Midtlyng (3), Eirin Eline Mogset, Merete Heggset (4), Elin Landsem, Runa Hoem Bævre (2), Berit Okstad, Åse Børset (2), Anna Løfald Heggem (4), Mette Skjølsvold Aasen, Tina Tørhaug Hovde

På Rindal IL håndball sin facebookside står denne kommentaren:

«Det her var en kamp vi skulle og som vi burde vunnet. Vi spiller egentlig en god forsvarskamp, men de får inn for mange enkle skudd i andre omgangen. I angrep blir vi låst ned , og får egentlig ingen god rytme i spillet vårt. Vi er ganske skuffa alle sammen egentlig.»

Powered by Labrador CMS