Lina Roindt i strålende høstsol

Med 190 påmeldte i trimklassen og 24 påmeldte i konkurranseklassen, blank sol og et engasjert publikum, ble årets Lina Roindt i Rindal et riktig så fint arrangement.

Publisert

Dette er den 38. gangen løpet arrangeres. Fjorårets løp kunne by på løyperekord, da Trond Ørjan Eide fra Svorkmo N. O. I. slo den gamle løyperekorden fra 1989. Med det ble den nye rekorden 33.07.

Speaker og primus motor i Rindal IL Friidret, Tor Jarle Bolme, informerte både løpere og publikum om trafikkregler og koronarestriksjoner, og håpet at dette ble siste året uten servering av kaffe og bakels utenfor Torshall.

Mange møtte opp utenfor Torshall i det fine været denne søndagen

Vegard Værnes og Markus Hauge-Espelien ble nevnt som potensielle utfordrere til å måle seg med fjorårets rekord. Rekordholderen selv var ikke til stede, da han for tiden befinner seg i København, der han løper halvmaraton.

Fellesstart for alle påmeldte i konkurranseklassen. Speaker Tor Jarle Bolme til venstre

Gode tider, men ingen ny rekord

Underveis i løpet var det lite forandringer fra start, og til slutt kunne Vegard Warnes løpe inn til førsteplass sammenlagt på tiden 36.28. Markus Hauge-Espelien kom inn til en andreplass med tiden 37.26. Olav Fugelsøy suste inn med tiden 38.03, og tok med det en tredjeplass. Inger Elisabeth Grønningen ble beste kvinne med tiden 46.41.

Vegard Warnes, Svorkmo N.O.I.
Markus Hauge-Espelien, Rindal IL
Olav Fugelsøy, Rindal IL
Inger Elisabeth Gønningen, Lensvik IL

Med deltakere i mange ulike aldersklasser, ble det til slutt mange som kunne feire for førsteplass i sin klasse.

Hele resultatlista finner du her (klikk på "les her" linken på siden). På Rindal IL friidrett sine facebooksider kan du også se flere bilder og informasjon fra både løpet og premieutdelingen i løpet av dagen.

Powered by Labrador CMS