05.03. UM INNENDØRS I ULSTEINVIK

3 gutter med hver sin medalje smiler mot kameraet.

1.500 meter gull til Magnus

Denne helga blir det arrangert ungdomsmesterskap i friidrett i Ulsteinvik. Magnus Øyen fra Rindal IL har gjort det sterkt i mesterskapet.

På 1500 meter søndag gikk Magnus hardt ut, og etter 2 runder var det bare Åsmund Sunde Førde, Jølster som fulgte.

Følgende rundetider: 30,7-31,7-32,3-33,2-33,2-33,3-30,6-14,1=3,59,14. Svært sterkt etter å ha holdt tet hele løpet. Magnus har bare to løp tidligere som er bedre, med 3,57,17 som best. I begge disse løpene har han løpt sammen med eldre utøvere og har hatt drahjelp.

Førde lå tett i rygg på Magnus hele vegen, prøvde seg litt i inngangen til siste sving, men Magnus økte farten ytterligere.

Førde kom inn på 3,59,78, perset med 4 sek. Ned til 3. plass var det over 15 sek.

Vi merker oss at Magnus løp siste helrunde på 30,6 mot hans sisterunde på 800m i går som gikk på 32,5.

Sebastian Børset åpnet litt hardt, men fikk likevel ny personlig rekord med 6 sek. Den nye personlige rekorden er 4,38,42 og ble nr 9 av 11 løpere. Sterke løp av begge, spesielt ut fra vi skriver bare begynnelsen av mars.