Politiet melder:

Ønsker tips om innbrudd på Setergarden

I helga fikk politiet melding om innbrudd i et hus ved Øravegen på Setergarden i Surnadal. Innbruddet skal ha skjedd i løpet av de siste to ukene, og politiet er interessert i tips i saken.

Publisert Sist oppdatert

Det aktuelle huset på Setergarden blir brukt som fritidsbolig. Politistasjonssjef Anders Magne Ormset ved lensmannskontoret i Surnadal forteller at tyver har brutt opp ei dør i huset og stjålet elektriske verktøy. Saken er anmeldt, og politiet er interessert i informasjon dersom noen har sett mistenkelig aktivitet i det aktuelle området i løpet av de to siste ukene.

Ingen promille

Søndag morgen hadde politiet en promillekontroll ved Alti-senteret i Surnadal. 24 biler ble kontrollert, og alle førerne var edru og hadde førerkortet i orden.

Voldshendelse på privatfest

På dagtid søndag fikk politiet melding om en voldshendelse som hadde skjedd på en privatfest i Surnadal natt til søndag. En person hadde fått skader i hodet og i ansiktet, og var til undersøkelse for skadene på søndag. Saken er under etterforskning, og politiet er i ferd med å ta vitneavhør, opplyser Ormset.

Påkjørsler av dyr - Vær oppmerksom og meld fra!

Politiet får mange meldinger om påkjørsler av dyr for tida. Det kom inn slike meldinger nesten hver dag i uka som gikk, og det er hovedsakelig rådyr og hjort som blir påkjørt, sier Ormset.

Det er grunn til å være ekstra oppmerksom på dyr ved veien nå i høstmørket.

Dersom ulykken likevel er ute så skal man melde fra til politiet på tlf 02800. Det er ofte svært nyttig at man merker stedet der påkjørselen skjedde, særlig hvis det er nødvendig med ettersøk.

Powered by Labrador CMS