Skadeverk på Øye skule i helga - Politiet ber om tips

En gang i løpet av helga, sannsynligvis fra fredag til lørdag, har det blitt knust flere vindusruter på barneskolen på Øye i Surnadal. Saken blir anmeldt. I Rindal ble det meldt om festbråk natt til søndag.

Publisert Sist oppdatert

Surnadal kommune har meldt fra til politiet om skadeverk på Øye skule, og saken vil bli anmeldt. Politiet har sett på skadene, og flere vindusruter på skolebygget er knust. Det er politibetjent Tor Hansen hos politiet i Surnadal som opplyser dette til Trollheimsporten.

Politiet antar at det mest sannsynlig er ungdommer som har gjort dette, og ber derfor foreldre om å ta en prat med sine barn om de har kjennskap til det. Politiet ber om tips på tlf 02800.

Det har vært ei forholdsvis rolig helg i Rindal, men kl 02.25 natt til søndag fikk politiet ei melding om festbråk i Romundstadbygda. Det ble meldt om høy musikk og mye bråk. Politiets vaktpatrulje var ute på oppdrag en annen plass i distriktet i dette tidsrommet, og fikk derfor ikke rykket ut på dette, opplyser lensmann Tor Kristian Haugan hos politiet i Orkdal lensmannsdistrikt. Politiet fikk mange meldinger om festbråk i helga, og hadde ikke kapasitet til å rykke ut til alle de aktuelle stedene.

Powered by Labrador CMS