Daniel Mørck Paradina og Sasha Parizadeh (t.h.) er initiativtakere til arrangementet.

Løper til inntekt for kreftsaken

Publisert Sist oppdatert

Lørdag 29. oktober arrangerer elevene ved Nordmøre Folkehøgskule et løp på Skei til inntekt for Kreftforeningen. Det er elever og ansatte ved skolen som deltar i løpet, men det blir også muligheter for å andre til å støtte kreftsaken, for eksempel ved å kjøpe vafler, boller, saft og kaffe som selges ved Coop.

Løpet er etter Rosa sløyfe-modell. Elevene tjener penger til kreftsaken gjennom en sum per deltaker, og ytterligere fortjeneste gjennom fysiske øvelser utført av elevene. Skolen donerer pengene til saken, og elevene vil altså selge vafler, boller, saft og liknende til folk på lørdagshandel i samarbeid med Coop.

Initiativtaker til aksjonen er Sasha Paeizadeh, som er elev ved Nordmøre Folkehøgskole.

– Dette er et veldedighetsarrangement for å få oppmerksomhet rundt kreftsaken. Jeg tenkte at det var en fin mulighet å benytte seg av at jeg går på folkehøgskole og at vi kan gjøre noe godt. Jeg tenker at en liten innsats fra flere kan gjøre en større forskjell. Siden vi er i oktober så passer det perfekt med rosa sløyfe-aksjonen som Brystkreftforeningen har hvert år, sier han.

Han understreker at arrangementet ikke hadde vært mulig uten hjelp fra folkehøgskolen. Det er mange som har hjulpet til for å få dette til, sier han.

Powered by Labrador CMS