Næringslivsdagen i Surnadal:

Steinar Skrøvset og Allan Troelsen på scenen
Adm. dir. Allan Troelsen gratulerer Steinar Skrøvset med Utviklingsprisen

Utviklingsprisen gikk til Sollid Mek. Verksted og Steinar Skrøvseth

Publisert Sist oppdatert

På næringslivsdagen i Surnadal onsdag delte Sparebank 1 Nordmøre ut sin utviklingspris for 2022. Prisen gikk til Sollid Mek. Verksted ved daglig leder Steinar Skrøvseth.

Utviklingsprisen ble første gang delt ut i 2001, og gjennom tiden har det vært mange verdige vinnere, påpekte adm. dir. Allan Troelsen i sin presentasjon.

– I år er det 22. gang vi deler ut prisen, som er en påskjønnelse til personer eller bedrifter, lag og foreninger som utmerker seg med å utvikle og markedsføre lokalsamfunnet på en god måte. Prisen håper vi vil bidra til ytterligere inspirasjon og motivasjon for videre innsats, sa Troelsen, og fortsatte begrunnelsen slik:

Om årets prisvinner kan det sies at arbeidsinnsats og arbeidsmoral står høyt. En sterk visjon er å skape lokale trygge arbeidsplasser og bidra til lokal verdiskaping. Dette har de lykkes godt med.

Prisvinneren er innovativ, og tilpasningsdyktig og leverer en rekke ulike produkter og tjenester til store og små kunder. Hovedkundene er innenfor oljeindustrien og prosessindustrien, entreprenører og private i nærområdet.

Bedriften er en IA-bedrift, og har fokus på å skape et ungt og godt arbeidsmiljø. De er en lærebedrift, og tar inn lærlinger. Men også de som faller utenom «normalsamfunnet» får en mulighet i bedriften. De behandler alle likt, uansett bakgrunn, kjønn og balast. Som daglig leder sier: Jeg har vært «bajas» selv, og snakker «samme språk» som disse ungdommene. Jeg vet at det er mye god arbeidskraft å hente her.

– Utviklingsprisen 2022 går til Sollid Mek. Verksted ved Steinar Skrøvseth!

Les om næringslivsdagen i Surnadal her: Innholdsrik og inspirerende næringslivsdag

Powered by Labrador CMS