Banksjef Magne Bjørnstad og eiendomsmegler Såndre Osen
Banksjef Magne Bjørnstad og eiendomsmegler Såndre Osen

Aktiv eiendomsmegler i Rindal

Rindal Sparebank samarbeider med Aktiv eiendomsmegling i Trondheim, som er markedsledende på salg av boliger i Rindal. Det er stor interesse for boligkjøp i det lokale markedet nå.

Publisert Sist oppdatert

Aktiv eiendomsmegling er en landsdekkende eiendomsmeglerkjede, hundre prosent eid av Eika-gruppen.

Såndre Osen i Aktiv eiendomsmegling Trondheim er ofte innom Rindal Sparebank. Når smittevernreglene tillater det er det gjerne ukentlig, og ellers etter behov. Når han er i Rindal tar han befaringer, verdivurderinger og visninger. Han har nylig solgt en enebolig her med veldig stor interesse. Smittevernreglene setter begrensninger på maksimalt fem personer og to kohorter i boligen samtidig, så med 13 interessenter ble det en lang ettermiddag og kveld med visninger, forteller han.

Stor interesse for boliger i Rindal

Osen synes det er bra trykk på boligmarkedet i Rindal. De fleste eiendommer som legges ut for salg blir solgt veldig fort, gjerne dagen etter visning. Aktiv eiendomsmegling er markedsledende på boligsalg i Rindal, og for meglerne det er en stor fordel å være lokalkjent og kjenne markedet. Da vet man ofte hva de ulike kundene er på jakt etter. På et lite sted som Rindal går det litt i rykk og napp, etter hvor stort behovet er, påpeker han.

Aktiv-megleren samarbeider med flere Eika-banker, og selger både boliger og fritidseiendommer, så han får reist mye rundt i Trøndelag.

– Vi får sett mye, og på fine, solrike dager som denne er det ekstra hyggelig. Vi er ute i markedet der kundene bor. Så lenge jeg har internett og en PC så kan jeg jobbe hvor som helst, sier han.

Kan også bistå med privat salg

Aktiv eiendomsmegling tilbyr tjenester innen alt som har med eiendomsoverdragelser å gjøre.

– Vi kan hjelpe til med alt fra A til Å, fra eiendommen legges ut for salg til den er solgt, eller om du finner kjøperen selv. Vi kan ta oss av det som har med avtalen og kontrakten å gjøre, sjekke referanser, og stå for pengetransaksjonen på en trygg måte. Det er en sikkerhet for begge parter, at man ikke gir fra seg nøklene før man får pengene, eller pengene før man får nøklene, sier Osen.

Rindal Sparebank er medlem av Trollheimporten.

Powered by Labrador CMS