Innmeldingen fra Surnadal og Rindal begravelsesbyrå utløste en liten feiring for Rindal Næringsforum. F.v. Palmer Vikan, Tom Godtland og Bjørn Vevang.

Feiret 60 medlemmer i Rindal næringsforum

Rindal næringsforum har økt med 18 nye medlemmer siden i fjor høst. Nylig kom innmelding nummer 60, og onsdag ble det feiret med kaffe og kake.

Publisert Sist oppdatert

Daglig leder Tom Godtland inviterte de 18 nyeste medlemsbedriftene til en liten markering i lokalene til Solgardiner og Proff El & IT. Hele 11 av de inviterte bedriftene møtte opp. Blant de nye medlemmene er også noen utenfor kommunens grenser.

– Det er kjekt at dere vil være med på laget, sa Godtland, som har som mål å ta turen innom alle medlemsbedriftene i løpet av det kommende året.

Han fortalte at han for lengst hadde bestemt seg for en liten feiring når foreninga hadde runda 60 medlemmer. Han fikk blomster og gratulasjoner av ordfører Vibeke Langli.

Representantene fra de ulike bedriftene tok seg tid til en prat med de koste seg med kaffe og kake.

Flere av de nyeste medlemsbedriftene var med på markeringen. Ordfører Vibeke Langli hadde med blomster.
Tom Godtland kunne feire med et velfortjent kakestykke.
Palmer Vikan og Bjørn Vevang fra Surnadal og Rindal begravelsesbyrå.

Viktig å støtte næringsforeninga sitt arbeid

Medlem nummer 60 i Rindal næringsforum er Surnadal og Rindal begravelsesbyrå. De var representert ved daglig leder Palmer Vikan og Bjørn Vevang, som ble ansatt for noen måneder siden.

Vikan forteller at bedriften meldte seg inn i Rindal næringsforum for å bygge et større nettverk, og for å støtte opp om næringsforeninga sitt arbeid.

– Vi er medlem av Surnadal næringsforening, men Rindal er også et viktig området for oss, sier han.

Bjørn Vevang er jobber som kantor i Rindal på deltid, men er nå i full stilling i begravelsesbyrået i tillegg. Han forteller at han har arbeidet i begravelsesbyrå tidligere, og har ønsket seg tilbake til bransjen. Men han forsikrer at musikken er viktig for han, og at han vil ikke slutte å spille.

– Vi er heldige som har fått med oss Bjørn på laget. Han er kantor og vigslet diakon, så han har god kunnskap om kirkelige begravelser, sier Palmer Vikan.

Surnadal og Rindal begravelsesbyrå har nå fire ansatte med til sammen 3,1 årsverk.

Øyvind Bakken fra Biztek ser på Rindal som et viktig marked.

Fra en ti ti ansatte på litt over ett år

En annen av de nyeste medlemmene i Rindal næringsforum er Biztek AS, som har kontor på Orkanger. Det er en raskt voksende bedrift innen IT og digitalisering. Øyvind Bakken forteller at bedriften startet opp i august i fjor, og på den tida har de vokst fra en til ti ansatte.

– Rindal er et interessant marked for oss. Vi har allerede et par faste kunder her, og håper på flere. Det er litt av grunnen til at vi har meldt oss inn i Rindal næringsforum. Vi ser at det er manko på kompetanse innen digitalisering her, så vi håper på nok fotfeste til å etablere et eget kontor i Rindal etter hvert, sier han.

Han forklarer at Biztek gjør alt fra å hjelpe folk med PC-problemer til forretningsutvikling og forretningsrådgivning. De er ekstra stolte av å ha Norsk kylling som kunde. Norsk kylling har som kjent en gigantisk fabrikk under bygging på Orkanger, og dette er et stort prosjekt for Biztek.

Thomas Andersen i Solgardiner og Nils Ingar Halgunset i Proff EL & IT. De har pusset opp litt i lokalene, og gardinene er i Solgardiner sitt sortiment.

Godt samarbeid

Proff El & IT og Solgardiner har også blitt medlemmer i Rindal Næringsforum i løpet av det siste året. De to bedriftene har etablert seg i samme bygg i Rindal sentrum, og samarbeider godt.

Proff El & IT er en elektroentreprenørbedrift med hovedkontor på Fannrem. Nils Ingar Halgunset leder avdelinga i Rindal.

Enmannsbedriften Solgardiner har åpent i lokalene hver mandag og lørdag. Bedriften leverer og monterer alt innen solskjerming, og selger også gardiner og noe interiør.

Powered by Labrador CMS