ANNONSE:

Fra venstre: Karina Kalvik, Marit Sjøsæter, Kari Evensen, Lene Søyseth og Anett Ranes. Lilly Gunn Nyheim foran. juni 2021
Fra venstre: Karina Kalvik, Marit Sjøsæter, Kari Evensen, Lene Søyseth og Anett Ranes. Lilly Gunn Nyheim foran. juni 2021

Takk til alle som støttet opp om Pride-feiringen i Surnadal 26. juni

Vi som arrangerte er så takknemlig og overveldet av all støtten vi fikk fra lokalbefolkning og handelsstand i Surnadal og omegn. Både før, under og i etterkant av arrangementet.

Mange av oss har døtre, sønner, foreldre, besteforeldre, søsken, tanter, onkler, venner og bekjente som er skeive. Det er og mange som har hatt et ønske om å vise sin støtte, ved å slå ring rundt sine medmennesker, som Kari Evensen så fint uttrykte det.

Vi har fått tilbakemeldinger fra folk med forskjellige legninger om at noe av den innvendige usikkerheten har blitt mindre i møte med Surnadal. Nettopp på grunn av at støtten ble synliggjort, og at oppslutningen var så stor. I forbindelse med Pride-arrangementet ønsker vi å sende en stor takk til:

▪ Alle dere som deltok i toget, dere som viste støtte ved å stå oppover miljøgata og dere som møtte opp ved kulturhuset.

▪ Russen som stilte opp med musikk. ▪ Politi, brannvesen og ambulanse, som stilte med kortesje.

▪ På vegne av alle barna – Takk til Bjørnis som kom og kastet glans over arrangementet.

▪ Nordmøre Folkehøgskule for utlån av PA-anlegg.

▪ Svorka som tok kontakt og støttet oss økonomisk.

▪ Europris som donerte villaflagg.

▪ Thon Hotel Surnadal som ga oss håndsprit.

▪ Rema 1000, Power, Alti Surnadal, Bunnpris, YX Surnadal, Fagmøbler Surnadal, Thon Hotel Surnadal, Kulturhuset, Kiwi, Felleskjøpet, Extra, Kløppar’n og Trollheimen Sysenter som lot oss få lov til å låne deres flaggstenger for å heise regnbueflagget denne dagen.

▪ Kommunen, som fikk en forespørsel og som på kort varsel heiste regnbueflagget for å vise støtte til den første Pride-markeringen i bygda.

▪ Aviser og media for mange fine oppslag.

Fordommer finnes fortsatt, både i Norge og i resten av verden. Derfor mener vi at det så viktig å synliggjøre støtten, for å forsøke å gjøre verden litt bedre for oss alle.

Vi ønsker å fortsette å jobbe for at mangfold, menneskerettigheter og likeverd synliggjøres i vår bygd. Vi har nå et år på å planlegge et nytt Pride-arrangement i Surnadal, og vi håper på å se nettopp deg neste år.

Arrangementsgruppa

(Lilly Gunn Nyheim, Kim Thoresen-Vestre, Kari Evensen, Mona Stenberg, Mona Strand, Andreas Solhammer, Sara Nicole Andersen, Lene Søyseth, Karina Kalvik, Marit Sjøsæter, Annett Ranes, Jon Magne Helgetun og Britt Merete Flyum)

Powered by Labrador CMS