ANNONSE:

Elvis til Surnadal

Eller rettere; det nærmeste du kommer originalen: Kjell Elvis holder konsert på kulturhuset tirsdag 14. juni kl. 19.

Kjell Elvis både ser og høres ut som «The King». Men han har også det som bare et fåtall artister har; en spontanitet og utstråling som fanger og begeistrer ethvert publikum. Dette og en fabelaktig evne til å «gripe øyeblikket» gjør konsertene hans til særs varme og gode opplevelser for publikum.

Det hele begynte i 7-års-alderen da han så Elvis synge «Love Me Tender» på TV for første gang. Mer enn tretti år senere er kjærligheten like sterk. Selv om kongen selv er død, holder Kjell Elvis magien ved like. Når publikum lukker øynene, skal de høre Elvis. Når de åpner øynene, skal de se Elvis. 19 år gammel begynte han å jobbe målrettet for å realisere drømmen om å «bli» Elvis. All fritid gikk med til å trene stemmebruk og dansetrinn.

Det endelige gjennombruddet kom i 1997 med en TV-reportasje som vistes på de største TV-kanalene i Norden og i Tyskland. Over natten blir han kjent, og karrieren skyter for alvor fart. Kjell Elvis har opptrådt i et utall TV programmer og TV show over hele Europa. Også i USA har Kjell stått på scenen flere ganger, og han har møtt flere av Elvis sine musikere og venner.

I likhet med Elvis liker også Kjell Elvis svært godt å synge gospelsanger, og han opptrer også i kirker og menighetshus med de kjente og kjære Gospel-låtene som Elvis sang. Han gjør konserter på utesteder, på bedrifter, for jubilanter, brylluper, festivaler, kirker og menighetshus, sykehjem og andre institusjoner.

Kjell Elvis skaper et forrykende show, skaper stemning og magi!

Det er Surnadal demensforening og helselag som arrangerer konserten, og de har fått støtte fra Den kulturelle spaserstokken (Møre og Romsdal fylke) til arrangementet.

Powered by Labrador CMS