Gjengen er klare til å finne på artige innslag og sprell på scena. Foran f.v. Gunn Elin Røen, Camilla Hyttebakk og Elisabeth Bolme. Bak f.v. Ivan Lorgen, Ragnhild N. Mogstad, Lasse Løfaldli, Marianne Bolme, Erlend Romundstad og Raymond Grøvdal Hansen.

No blir det revy igjen!

Publisert Sist oppdatert

Fredag kveld hadde Rindal revy- og teaterlag årsmøte og idèmyldring til nye sprell på scena.

Rindal revy og teaterlag ble grunnlagt en gang på 80-tallet, forsamlingen på Bolme Pensjonat var litt usikker på når, men konklusjonen ble vel at det var 20 års jubileum i 2005. Siste revy var i 2015 og 2016, og laget har siden da vært inaktivt. Elisabeth Bolme ønsket å starte opp med aktivitet og henvendte seg til resten av gjengen høsten 2022. Det ble bestemt å prøve å starte opp igjen med aktivitet. Mange har meldt sin interesse, men det er rom for flere.

Et nytt styret ble valg under møtet på fredag, og Erlend Romundstad ble styrets leder. Gjengen består av både gamle og nye ansikt. De planlegger en gaukveld på Torshall i juni, og har planer om en Rindalsrevy i februar neste år. Mulig det kommer noen repriser på tidligere kjente nummer. De tar gjerne imot forslag til flere revynummer, gjerne om lokale hendelser og personer, men også gjerne materiale for «å ta att» på Surndalingene.

De som var oppmøtt på Bolme Pensjonat var fulle av engasjement. Utsendte fra Trollheimsporten kom inn midt i idémyldringen, men lovte å holde ideene hemmelig…!

Laget ønsker seg gjerne flere gaue folk til å bli med revy. Både gamle travere og yngre er hjertelig velkommen. Ikke bare på scena, men også til andre oppgaver som spilling på instrument, hjelp bak scena og generelt folk som ønsker å bidra til et gøttj miljø og gaue revynummer. Gruppa ønsker at dette skal være et lavterskeltilbud, så ikke være redd for å ta kontakt med dem. De planlegger øving en gang i uka fra april, og øvingene vil stort sett foregå på Torshall.

Følg dem gjerne på instagram (rindalsrevyen) og facebook Rindal revy og teaterlag. Der kan det komme teasere på hva de planlegger framover!

Powered by Labrador CMS