The Lombal project

To menn på hver sin stol på en strand med en palme i bakgrunnen. De holder hver sin drink: Personene i høyre ler, den andre er alvolrlig.
En musikalsk reise inn i rock på Surnadalsk vis, med latter og alvor

Ukulele Love Song

Ny låt og vinyl

Publisert

Fredag 31. mai slipper The Lombal Project en ny låt. Det er Gard Rognskog Nødset og Frank Spoon Botten som står bak duoen både som låtskrivere og musikere. Denne gangen har låta fått tittelen Ukulele Love Song. 

Ukulele Love Song har en fengende melodi og er full av lydeffekter, som fremhever melodien på en spennende måte. Om du tar sjansen på å høre denne, kan det hende den fester seg godt og den blir gående på "repeat" en hel dag på jobben.

– Selve teksten handler om kjærlighet, men det er opp til hver enkelt og tyde den, sier duoen. Kanskje gir den en annen mening for noen. 

Selve bakgrunnen for sangen er at Botten for 10 år siden spilte inn en ide som kom etter at han spilte på ukulelen med bare åpne strenger. 

– Når man tar opp sine ideer på telefon, så kan det komme noen gode ideer, sier han. 

– Når det har gått litt tid, så går jeg gjennom ideer jeg har tatt opp. Det meste av materialet og ideene blir brukt fortløpende,  men dette fikk jeg aldri til å bruke. Men jeg har alltid likt det enkle i det. Heldigvis så skulle jeg få brukt det akkurat nå.

Hvit bakgrunn på et kvaderatisk området. En blå strek fra øverst til høyre og diagonalt ned mot venstre hjørne ned. Venstre hjørne oppe står bokstavene TLP
Bildet til coveret til vinylplaten ligger klar. Dette er en del av et større bilde

Artwork (bilde) er en del av et større bilde, slik som mye rundt oss er. Siden Nødset og Botten allerede har nok material til et nytt album har Botten laget album-coveret.  

– Dette er og en ide som har kommet til meg. I venstre øvre hjørne har det dukket opp en ny logo som de skal bruke. Du ser kanskje at det står TLP. Litt kunst det der, sier Botten.

– Du ser kanskje noe annet i logoen også?

The Lombal Project gav i 2023 ut 12 låter, en for hver måned hele året. Denne ønsker de nå å gi ut på vinyl. I den forbindelse har de fått 12.500 kr fra Sparebanken Nordmøre, som de er veldig takknemlige for. De har også hatt forhåndssalg av platene, og spleis for å se om de får dekket resterende av utgiftene. De mangler nå bare 7000 kr for å få realisert drømmen sin. For de som vil være med på spleis, så finner du den her.

Urørt på P3 har beskrevet The Lombal project som alternativ rock på Surnadalsvis. Du kan lese mer om dem her.

Ukulele Love Song kan du høre her.

Powered by Labrador CMS