Øye kyrkje
Øye kyrkje

Utsetter konfirmasjonene

Usikkerheten rundt koronasituasjonen medfører at konfirmasjonene i Øye, Ranes, Mo, Stangvik og Åsskard kyrkje blir utsatt. Soknerådet i Todalen og Rindal tar en avgjørelse neste uke, mens Humanetisk Forbund tar en avgjørelse førstkommende søndag.

Publisert

Her er status for kirkene i Surnadal og Rindal, og Humanetisk Forbund:

Øye, Ranes og Mo:

Sokneprest i Surnadal, Vidar Wilhelmsen Rygh, bekrefter at konfirmasjonene blir utsatt i Ranes, Øye og Mo kyrkje.

- Vi har tatt en avgjørelse om å utsette konfirmasjonene i de nevnte kirkene. Jeg håper og tror vi får gjennomført konfirmantgudstjenestene i løpet av juni måned. Soknerådet vil bestemme nye datoer innen kort tid, sier han.

Todalen:

Nestleder i Todalen sokneråd, Frode Grønmyr, sier at soknerådet vil ta en avgjørelse i møte mandag 1. mars.

Stangvik og Åsskard:

Nestleder i soknerådet, Per Arne Hyldbakk, bekrefter at konfirmasjonene i Stangvik kyrkje og Åsskard kyrkje er utsatt til slutten av august.

Rindal:

Leder i Rindal sokneråd, Leif Ove Grytbakk, sier at soknerådet har møte tirsdag 23. februar, hvor vårens konfirmasjon er en sak på agendaen.

- Vi kommer med mer informasjon etter møtet, sier han.

Humanetisk Forbund:

Anveig Bjørdal Halkjelsvik er leder for Indre Nordmøre lokallag. Hun sier til Trollheimsporten at styret skal ha møte førstkommende søndag, og at det da vil bli tatt en avgjørelse på om den planlagte seremonien i Surnadal kulturhus 15. mai blir utsatt eller ikke.

Surnadal kulturhus
Surnadal kulturhus
Powered by Labrador CMS