Rindal Røde Kors sprer juleglede

May Ruth Halgunset i Rindal Røde Kors oppfordrer både bedrifter og private om å gi julegaver til krigsflyktningene. Her leverer hun en gave i vogna som er satt ut hos Extra Rindal. Gaver kan også levere hos Bunnpris og Nybø.

Samler inn julegaver til krigs­flyktningene

Publisert Sist oppdatert

Rindal Røde Kors vil bidra til en fin julefeiring for de ukrainske flyktningene som har kommet til bygda. Nå har de satt i gang en aksjon for å samle inn julegaver til flykningene. Gavene kan leveres i innsamlingskurver på de tre dagligvarebutikkene i bygda, Bunnpris, Coop Marked Nybø, og Extra Rindal til og med 16. desember.

Til nå har det kommet 13 krigsflyktninger til Rindal, og det er mulig at det kommer flere før jul. Så langt ber Røde Kors om gaver til barn 1-8 år, til jente 14 år, og til voksne menn og kvinner.

Man kan gi hva man vil. Giveren pakker inn gaven, og skriver på en lapp utenpå kjønn og alder som gaven passer til. Det er ikke nødvendig å skrive hva som er i pakken. Gavene leveres i innsamlingskurven ved en av butikkene.

Dersom man ikke vil legge sin gave i kurven i butikken, så kan man kontakte leder i Rindal Røde Kors. May Ruth Halgunset. Hun kan også ta imot gaver.

Hun presiserer at de bare ønske å samle inn nye ting, altså ikke brukt.

Halgunset oppfordrer både private og bedrifter om å bidra.

– Vi har allerede fått mye fint fra Polaris Nordmøre, sier hun, og fortsetter:

– Gavene samles inn fra butikkene 16. desember, men dersom noen vil gi etter det så tar vi imot det også.

Powered by Labrador CMS