ANNONSE:

Ut i Trollheimen.

Ut i Trollheimen – Turer i september

Rindal pensjonistlag inviterer til de siste turene i prosjektet. I september blir det tur 2., 7., 13. og 16. Hittil er det over 90 rindalinger som har vært med på tur. Styringsgruppa for prosjektet har nå invitert Meldal, Løkken og Surnadal pensjonistlag til å delta. Meldal og Løkken har sagt ja takk til 7. september. Surnadal har takket ja til den 13. Da gjenstår bare 2. og 16. september for oss.

Oppmøtested er Rindal sentrum, ved lokalene til iTrollheimen, kl. 11.00. Dersom noen har behov for skyss til møtestedet, kan de hentes av Rindal pensjonistlag. Så kjører vi til Hølstoin, til parkeringsplassen ved Langvatnet.

Her overtar iTrollheimen. De som ønsker det, blir hentet av ATV eller kjørt innover i rullestol. Vi andre går innover, ca. 10 minutter etter grusvei til Trollheimstunet. Er det dårlig vær blir vi inne i oppvarmet lavvo. Blir det godvær kan vi være ute. Her blir det samtaler, historier og musikk, - og ikke minst god servering. iTrollheimen ved Åse Børset og Gøran Bolme tar seg av oss på beste måte. Britt Grete Moen serverer både kaffe og varm mat. Midler fra Stiftelsen Dam gjør at turene er gratis for deltakerne.

Retur blir kl. 14.00.

Nå kan du melde deg på innen 29.08. til Johanne Løset. Du vil bli oppringt med tilbud om plass. Johanne har tlf.: 915 74 948, e-post: jo-loes@online.no

Powered by Labrador CMS