Håndball 5. divisjon:

Hildegunn Henden Dalsegg spilte en god kamp

Surnadal/Sunndal tapte lørdagens bortekamp

Surnadal/Sunndal tok lørdag turen til Horghallen for å møte Flå/Lundamo. Lagene fulgte hverandre tett i første omgang, og tre minutter før pause sørget Emma Storkås for at Surnadal/Sunndal ledet 11 - 10. En svak avslutning på omgangen førte til at vertene kunne gå til pause med tomålsledelse på stillingen 13 - 11.

Surnadal/Sunndal gikk tom for ideer i angrep etter pause, og omgangen var preget av lavt tempo og mange unødvendige feil. Hjemmelaget gikk fra å lede 16 -14 til 19 - 14 på fem minutter, og hadde full kontroll på kampen. Selv om Surnadal/Sunndal forsvarte seg godt de siste minuttene av kampen, kunne de ikke forhindre at Flå/Lundamo gikk seirende ut av oppgjøret med sifrene 23 - 19.

Hildegunn Henden Dalsegg var Surnadal/Sunndal sin beste spiller, og ble toppscorer med sine seks mål.

Etter seks kamper ligger Surnadal/Sunndal på 7. plass på tabellen med 8 poeng.

Neste kamp for damelaget er 12.mars. Da kommer Ålen på besøk til Surnadal idrettshall.

Kampfakta Flå/Lundamo - Surnadal/Sunndal 23 - 19 ( 13 - 11 )